bugün

televizyon programlarına katılan kadınlar

sabahın kör saatinde bir güzel makyajını yapmış, programda sorulacak embesilce sorulara bünyesini tamamen hazırlamış ne kadar gereksiz insan varsa bu programlarda efendim.
işi biraz daha ileri götürmüş bazı programlar, yayın esnasında sahneye konuşlandırılmış mutfak da, abuk sabuk malzemeleri birbirine karıştırarak hemen oracıkta ismini verdikleri yemekleri hazırlarken,
son zamanlarda popüler olan "karı boşama - koca aldatması" konusu ile birlikte hazırlanan yemek bir güzel insanlara sunuluyor.
ben şahsen o tv programlarına çıkan insanların para aldıklarını düşünüyordum! aksi halde bu kadar haysiyetsiz insan! sabahın köründe kocasını uyandırıp "hadi git ekmek parası kazan" demek varken, kahvaltı hazırlamak varken, varsa çocuklarını okula göndermek varken sen ne sk arıyorsun be haysiyetsiz insan! sabahın köründe orada ? diyesi geliyor insanın.
memleketin nerde bir cüzzamlı vatandaşı var onu tutup çıkarıyorlar ekrana sabahın köründe, bunun üzerinden duygu sömürüsü yapıp 3 dk sonra da sahneye gelen dansözle oynamaya başlıyorlar,
ulan 3 dk öncesine kadar zır zır ağlamıyor muydun lan sen pzvenk! bu ne şimdi?
sırf eleştirmek için bile izlenmez bu programlar efendim..

mantar gibi türediler, tüm evimizi mekanımızı sağlığımızı kimliğimizi kimyamızı bozdu bu dürzüler!
bu dürzüler yüzünden bir takım cahil insanların kafası karışıyor efendim, sonra gidip türbeye camiye ağaca bir şeyler bağlamaya başlıyorlar bunun sonu ölüm uyandırayım yani.

bu gereksiz programlar yüzünden, 4 yaşındaki çocuk fenerbahçe şekerini yalayıp;

- sence ben hangi takımlıyım
+ şuna bak ya hangi takımlısın bakayım?
- (dilini çıkarır) fenerbahceee

bu ne efendim? çocuk 4 yaşında, yapmayın böyle zehirlemeyin kimyamızı, kadınlarımızı! insanlarımızı!