bugün

sözde ermeni soykırımı

olmayan iştir.

açtığı belge çok sınırlıymış %30-40'mış insan gerçekten hayret ediyor.

olayın aslı şudur:

(bkz: inanırsak olur bence)

açalım;

amerika'da patriotlardan tutun da evangelistlerin şekillenmesine kadar tesirlidir yahudi lobisi. her seçim kampanyasında ya gönlü hoş edilmeye uğraşılır, ya da garantörlüğümüz sürecek diye stabil kalır abd. kabul edin veya etmeyin bu bir vakıadır, her ne kadar lobi lobi diye pelesenk eden liderler yozlaştırsa da kelimeyi.

ermeni lobisi amerika'nın yahudilere göre bir iki siklet altında kalsa da bir diğer lobisidir. şimdi ''ohoo o, demeyin amerika'da lobicilik faaliyetleri son derece köklüdür. bunlar da amerika'daki her adaydan ''resmi olarak tanıyacaksan senin adına sandığa oy atıcaz bak'' diye söz almaya uğraşırlar.

olay şudur; israil prototipinin nihai hedefi olan arzı mevut projesi önce arap baharı destabiliasyonu, ardından arı kovanı projesi ile frankeinstein bir terör örgütü yaratarak bölgenin arapsızlaştırılması ile, işin içine bize vaat edilen ''büyük ortadoğu projesi nin eş başkanıyım'' havucuyla gerçekleştirilirken, ermenilerin ''lan acaba biz de bir şeyler düşürür müyüz tazminat ile falan'' denemesidir.

yoksa bağımsız tarihçiler komisyonu kurulması ve tüm belgelerin çıkardığı sonucun karara bağlanmasını zaten ermeniler istememiştir.

http://www.hurriyet.com.t...zlerini-reddetti-23477667

aklınızı kiraya vermeyin.