bugün

17 şubat 2016 ankara patlaması

pkk'nın hain saldırısı.

patlamayla ilgili istifa bekleyenler var. bu nasıl bir mantıktır anlayamıyorum. birileri istifa edince senin ne karın var. bana allah rızası için birisi söylesin. bir hata varsa şayet bu hatanın hesabı bu hengameyi, bu acı olayı gerçekleştirilen kahpelere, şerefsizlere bedeli ödetildikten sonra sorulmalı. gelecek bir istifa ancak devleti daha zor duruma sokar ve batı-amerika galip gelmiş olur. onlarında istedikleri bu zaten ahmaklar. şuanda oturmuşlar koltuklarına kıskıs gülüyorlar bize. anasını sattığımın her olayında aynı tablo. bizim milletimiz gelişmedikçe, akıllanmadıkça çok zor bu gibi olaylardan sıyrılmamız.

başka kimse yok ki kendi devletine düşman olmasın. yazıklar olsun bizlere. bir patlama oluyor biri oradan çıkıp diyor ki tayyip yaptı. yav anasını satayım bu nasıl bir mantıktır, bu nasıl bir nefrettir, bu nasıl bir düşmanlıktır, bu nasıl bir kindir. pkk ile daha kim böyle uğraştı. bana birisi söylesin. türkiye uyandı dostlar. kabuğundan sıyrıldı. bunun kendi ahmak milletimiz hariç herkes farkında. huzurumuzu bozacaklar. dünya düzeni böyle. biz gelişmiş müslüman bir devletiz. güçlü bir türkiye istemiyorlar. güçlü bir müslüman ülke istemiyorlar. ellerinden geleni yapacaklar dostlar bunu artık anlayın. pkk sıyla, dhkpc siyle, ypg siyle, feto terör örgütüyle sayamadığım veya bilmediğim başka bilmem ne belasıyla; dışarıdan içeriden ellerinden geleni yapacaklar. çünkü bizler yani türkiye; onları rahatsız ediyoruz. dünya düzenini insanlar lehine bozuyoruz. hem kendi insanımız hem diğer halklar nazarında. garip gurebaya yardım ediyoruz.

ne alaka diyeceksiniz ama herkesin anlayacağı dilden bir örnek vermek istiyorum müsade edin. lord of the ring two towers'ı hatırlayın. orada içi zehirlenmiş bir kral vardı. kral theoden. içinde saruman'ın yönettiği. birde yılan dilli vardı sürekli aklını çelen, ipleri kendi istediği gibi elinde tutan. anlatmak istediğim şu sahne:

görsel

kral theoden türkiye olsun. kasten zehirlenerek o hale sokulmuş kral türkiye olsun. yanındaki yılan dilli de avrupa-amerika-paralel artık ne diyorsanız o olsun. işte türkiye yıllarca böyle yaşamaya çalıştı. bunu yıllar boyu çok güzel başardılar. en kötüsü de buna alıştırdılar. içimizdeki o pislik ülkemize yerleştikçe yerleşti. zannettiler ki bu yıllarca sürdürülen kanser böyle devam edecek. öyle olmadı. bu oyunu hükümet, devletimiz bozdu. silkindik. kendimize geldik. içimizdeki o pisliği atamaya çalışıyoruz var gücümüzle. tüm çabamız budur. ve o büyümüş pisliği atarken ki sancılardır bunlar. keşke bunlar yaşanmasa, bu ölümler olmasa. bu pisliğin kaldırılması sadece askerimizle olmuyor dostlar bunu anlamalıyız. bizde halk olarak destek çıkmalıyız, arkalarında olmalıyız. yoksa bu kervan yerinde sayacak ve sürekli saldırılara maruz kalacak.

anasını sattığımın tablosunu neden görmek istemiyorsunuz. neden hala bütün olmamız gereken bu gibi zamanlarda ayrılıyorsunuz, kopuyorsunuz, isyan ediyorsunuz. şuanda birilerine küfür etmeye değil bir olmaya, bütün olmaya ihtiyacımız var. bu gibi ahlaksız tutumlar hiçbir şeye çare olmaz, olmayacaktır da.

laf çok. anlayana, anlamak isteyene. allah akıl fikir versin bizlere. yöneticilere de güç versin, gözü açıklık versin. vefat edenlere allah'dan merhamet diliyorum. inşallah hak ettikleri mertebeye ulaşırlar. rabbim ailelerine güç versin, sabır versin.