bugün

tv8 in dünyadan haberinin olmaması

burada haksızlığa, düşüncesizliğe, adaletsizliğe, paranın köleliğine ses çıkaran, doğruları konuşan insanları gördükçe memlekette hala aklı başında insanlar olduğunu fark ettiğim için gurur duyuyorum açıkçası.

sonu ne olursa olsun bu düzene dur demezsek her zaman kaybeder, her zaman daha betere doğru gider, haksızlığı yapana destek vermiş oluruz ve mağdurun hakkına gireriz.

acun dediğin adam iktidarın yalakası ve aynı zamanda medya gücüyle de destekçisidir. alan memnun veren memnun açıkçası, malesef.

soruyorum. tv8'de yayınlanan saçma sapan programları izleyip bir de utanmadan onları tartışabilecek insanların seviyesi nedir? insanlar açlıktan kırılırken kıyafete ayda senin benim babamın maaşının iki üç katını harcadığını söyleyerek ve bununla böbürlenerek aklınca yarışan insanımsıları izlemek, onları eleştirmek alçaklık değil midir? bu aklınıza, beyninize, kendinize ihanettir.

her sömestrda eve gittiğimde bir kez daha tiksiniyorum bu aşağılıklardan. ah anam, saf anam da bunları izleyip kültürlendiğini sanıyor. işte insanımız böyle kandırılıyor.

kendime bir söz verdim uzun zaman önce. eğer bir evim olursa içinde televizyon olmayacak. olursa bu ayıp bana yeter zaten.

zahmet edip okuyun.