bugün

akp lilerin atin cinsel organini koparmasi

efendim uzun yıllarını denizli'ye vermiş biri olarak uzman görüşü belirtmek isterim. -uzmanlık alanım at s.ki değil lan-

chp'nin zaman zaman baş gösteren angutça muhalefet yaklaşımlarından biridir.

tanım kısmını geçtikten sonra şöyle diyebilirim ki, denizli belediyesi akp ile birlikte denizli'de çok müthiş işlere imza atmıştır. örneğin yasalaşmayan şu alkollü içki satan iş yerlerini kırmızı bölgeye taşıma olayını, yasa çıkmadığı halde fiili olarak uygulamıştır, uygulamaya devam etmektedir. hatta kırmızı bölge olarak belirlediği yer denizli'de allah'ın s.ktir ettiği yerlerden biridir, tabakhane bölgesidir. tabakhane deyince koku olayını çözebiliyorsunuzdur umarım. ulaşım sisteminin dangalaklığı, trafiğin sıkışmasını insanları toplu ulaşıma yönlendirerek çözeceğine toplu ulaşım araçlarını şehre girmekten men etmesi hakikaten muhteşemdir.

neyse, uzun uzadıya denizli'yi anlatacak değilim, muhalefet gidip bu saydığım ve burada saymadığım pekçok sorunla uğraşsın, yok atın s.kiymiş, t.şağıymış tuhaf işler bunlar. bahsi geçen heykel de zaten birçok denizlili tarafından çok afedersiniz "taşakaltı heykeli" olarak isimlendirilir. eskiden o heykelin hemen altında bir bank vardı -hala var mı bilmiyorum-, oturduğunuz yerden kafanızı kaldırca atın pipisi ile yüz yüze gelebilirdiniz. atın pipisinin altında otururdunuz vs. atın sünnet edilmesi olayı varsa bu denizli belediyesi'nden beklenen bir şeydir, lale sinaması'nın sahibi latif -cezmi baskın- gibi don falan da giydirebilirlerdi, heykeli yapan heykeltraş da atın pipisinin en son yenileme çalışması sırasında yerinde durduğunu, muhalefetin atın pipisi ile uğraşmasının ise gülünç olduğunu belirtmiştir.

atın pipisi kesilsin mi? elbette ki kesilmesin ama arkadaş denizli'nin o kadar sorunu bitti de atın pipisi mi tek konu? türkiye'nin tüm sorunları bitti türban, denizli'nin tüm sorunları bitti atın pipisi.

iktidarı ile muhalefeti ile hakikaten çok bodosloma bir toplumuz.