bugün

akıllı telefon tavsiyeleri

öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar,

bu başlık altında telefon tavsiyelerimizi ve fiyatlarını paylaşalım. bilgimiz varsa bilgi verelim, saçma sapan başlıklar açılıyor, bu da forum gibi olsun ne olacak amk.

lg ve samsung un şarj süreleri aşağı yukarı aynı, şu an s6 kullanıyorum ve 4,5 saat ekran süresi alıyorum 2550 mah pilin dezavantajı var mı var tabii, ancak custom rom ve güzel bir kernelle performanstan taviz vermeyip telefon kullanmaktan zevk alabilirsiniz. önemli olan şarjın ne kadar uzun gittiği değil, verdiği ekran süresi.

uzun şarj süresi isteyenler, huawei mate 7 ye bakabilirler, 4000 mah bataryası ve 6 inçlik dev ekranıyla kayda değer bir cihaz.

lg g4 biraz ısınma sorunu yapıyor ancak 6.0 sürümüyle giderilmiş gibi biraz. performansı güzel.

note 4 bataryası 3220 mah ve stock rom da biraz sapıtabiliyor, custom rom la note 5 port rom kullanırsanız güzel bir performans alırsınız. ekstra görsellik.

arkadaşlar şu konuya açıklık getirelim, android in en güzel yanı custom rom yükleyebiliyor olmamız, ios gibi kapalı kutu değil, her türlü cirit attırırsınız cihaza, istediğiniz gibi değiştirebilir, özelleştirebilirsiniz.

sorusu olan varsa özel mesaj atabilir. yardımcı olmaya çalışırım.

iphone serisine değinmek gerekirse,

varsa paranız 6 plüs alın. ü harfini bilerek yazdım.

6s ve 6s plus'ta çok bi farklılık yok.

apple sanırım 6 plüs'ı yanlışlıkla çıkardı.

çift çekirdekli olmasına aldanmayın, ios'un stabilitesi ve düşük donanımda bile iyi gider. ha para verilir mi o kadar, bence pahalı. bok gibi parası olan alabilir.

sony'nin xperia serisi alınacaksa, z3 ten başlanmalı, basit bir arayüz, güzel kasa, güzel kamerayla birleşmiş. akıcı cihazlar.