bugün
- sözlük yazarlarının gerçek adları39
- sözlükteki şeref yoksunu yazarlar7
- nervio hamferdinin izmire gelmesi7
- anın görüntüsü27
- petrol bulduk haberleri8
- sadece filistin'i önemsemek13
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- 28 bine çalışmak3
- oğlunuza bedelli yaptırır mısınız3
- israil11
- bilgisayar sipariş edip fayans gelmesi3
- mazotun litresi 101 lira36
- ülkücülere küfür edip ülkücülerden oy bekleyen tip8
- türkler vs türkiyeliler6
- kürdü sevin9
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz12
- 16 nisan 2028 cumhurbaşkanlığı seçimi2
- arkadaşlar neden böyle4
- as maca8
- regl günündeki bir kızın aksesuarları4
- arkadaşlar bir şey soracağım13
- israil nüfusunun yarısı müslüman5
- öcalan'ın kira vermeden villada oturması12
- yetiş ya gavs6
- reagan ridley9
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler25
- yoruldum2
- atilla uğur'un öcalanın listesinin başında olması5
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek20
- arkadaşlar bakar mısınız18
- mhplilerin hala mhpye oy verecek olması7
- doktor kadın çöpçü erkek evliliği11
- allah2
- türkiyeli ermeniler ve rumlar4
- east of eden3
- true vs sarı şeker kafes dövüşü7
- sabah uyanınca ilk iş küpelerini takan erkek4
- vazgeçtim dünyadan2
- en iyi bisküvi9
- ktç'nin küçükken sarışın yeşil gözlü olması11
- başkasını açık oylamış bir erkekle evlenen kız5
- yaşlılığı kabullenemeyen insan7
- yazarların fobileri20
- çanakkale kumandanı mustafa kemal paşa3
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- g i l d e d l i l y27
- bonnie blue6
- hasan atilla uğur9
- iltica13
- sıkıldım13
ulan ben mi memleketimi tanımıyorum yoksa harbiden yobazlar adana'ya mı göç etti görmediğim süre zarfında , yobazlar rakı festivalini basmışlar bak bak , adana-yobaz-rakı festivali-basmak , bu 4 ü bir arada durunca ne enteresan geliyor kulağa öyle değil mi
olum adana herkesin kendine özgü allah'ının olduğu bir şehir , küfür edilecekse din kitap bandından aşağı düşülmez orada , bunlar kim köpek la adana'da rakı festivaline saldırıyorlar
muhtemelen festivaldekilerin kafası iyiydi olayın farkına varamamışlar , yoksa anam avradım olsun o pompalıyı adamın götüne sokarlar la , adana burası olum bak ben şöyle diyaloglar gördüm ;
a : la sikecem orucunu aq top oynayamıyoruz adam gibi
b : la sen oruca mı küfrediyon kitabını siktiğim
a : kitabıma sövme senin allahını sikerim
b : amına kodumun çocuğu sen kimin allahını sikiyon la
c : la bi susun dinini siktiklerim maçınıza bakın
d : la yeter dine kitaba sövmeyin ananızı avradınızı sikerim
sonra mahalle kavgası amk , bunlar da 12-13 yaşında çocuklar yani , büyüdüklerinde nasıl olurlar siz tahmin edin
yani adana'da böyle bir şeyin olması demek kıyamet alameti olum
bak bi adana fıkrası daha vardır mesela ; bi karga gidip her sabah kilisenin çanına sıçarmış , bir sıçmış iki sıçmış üç sıçmış papaz haliyle sinirlenmiş , etrafındakilere sormuş demişler ki çanın yanına bir tas şarap koy , gitmiş çanın yan tarafına bir tas şarabı koymuş beklemeye başlamış , karga gelmiş ve önce çana sıçmış , sonra da şarabı içip oraya yığılmış , ayıldığında papaz buna sormuş ''sen müslüman olsan şarap içmezsin , hristiyan olsan çana sıçmazsın nesin lan sen'' , karga kafayı kaldırmış cevap vermiş ''adanalıyık gardaaaş''
özetle bizim bura böyledir amk , bana kimse memleketimde dinin yaygınlaştığını , birilerin dinden mütevellit rakı festivali basabilecek güce eriştiğini falan iddia etmesin oturur hüngür hüngür ağlarım amk
conosu cartı curtu bir yere kadar da , bu kadarı çok fazla
olum adana herkesin kendine özgü allah'ının olduğu bir şehir , küfür edilecekse din kitap bandından aşağı düşülmez orada , bunlar kim köpek la adana'da rakı festivaline saldırıyorlar
muhtemelen festivaldekilerin kafası iyiydi olayın farkına varamamışlar , yoksa anam avradım olsun o pompalıyı adamın götüne sokarlar la , adana burası olum bak ben şöyle diyaloglar gördüm ;
a : la sikecem orucunu aq top oynayamıyoruz adam gibi
b : la sen oruca mı küfrediyon kitabını siktiğim
a : kitabıma sövme senin allahını sikerim
b : amına kodumun çocuğu sen kimin allahını sikiyon la
c : la bi susun dinini siktiklerim maçınıza bakın
d : la yeter dine kitaba sövmeyin ananızı avradınızı sikerim
sonra mahalle kavgası amk , bunlar da 12-13 yaşında çocuklar yani , büyüdüklerinde nasıl olurlar siz tahmin edin
yani adana'da böyle bir şeyin olması demek kıyamet alameti olum
bak bi adana fıkrası daha vardır mesela ; bi karga gidip her sabah kilisenin çanına sıçarmış , bir sıçmış iki sıçmış üç sıçmış papaz haliyle sinirlenmiş , etrafındakilere sormuş demişler ki çanın yanına bir tas şarap koy , gitmiş çanın yan tarafına bir tas şarabı koymuş beklemeye başlamış , karga gelmiş ve önce çana sıçmış , sonra da şarabı içip oraya yığılmış , ayıldığında papaz buna sormuş ''sen müslüman olsan şarap içmezsin , hristiyan olsan çana sıçmazsın nesin lan sen'' , karga kafayı kaldırmış cevap vermiş ''adanalıyık gardaaaş''
özetle bizim bura böyledir amk , bana kimse memleketimde dinin yaygınlaştığını , birilerin dinden mütevellit rakı festivali basabilecek güce eriştiğini falan iddia etmesin oturur hüngür hüngür ağlarım amk
conosu cartı curtu bir yere kadar da , bu kadarı çok fazla
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar