bugün

26 kasım 2015 can dündar erdem gül tutuklaması

Gazetecilik, basın özgürlüğü, halkın haber alma hakkı Saray'ın talimatı ile Yargıya infaz ettirildi; Can Dündar ve Erdem Gül tutuklandı.

https://twitter.com/candu...status/669959254904819712

can Dündar'ın kendi sosyal medyası ile kararı kendisi bildirdi.

büyüklerinin kulak çekmesiyle çark edip "esad önderliğinde bir demokratik ortam" oluşumuna sıcak bakıyoruz diyenler, mevzu bahis insanlık düşmanı primattan hallice dahi olamayan mahlukatlara terör örgütü üyesi yahut terörist demek yerine "öfkeyle bir araya gelen kalabalık" diyenler; çarklarından evvel tüm dış politikayı çıkmaza sürükleyerek bütün bir radikal islamcı terör gruplarına mühimmat yardımı yapıp binlerce insanın kanına sebep etmenlerden olurken, öfkeyle bir araya gelmiş topluluk naralarla kafalar, boğazlar kesip ciğer söküp yerken sırtlarına duvar olurlarken, bütün bir ülkenin ve ülke insanının oy hakkını terörden, caniden, insan kanı içen yamyamlardan yana kullanırlarken, bunun varlığını teşhir eden üstelik de bunu " basın özgürlüğü hakkını kullanan " bir gazeteci olarak yaparken vatan ve millet değerlerini alaşağı eden "haber alma özgürlüğümüzü" sağlayan mıdır monarşi gayesi taşıyan güruh mudur vatan narası arkadaşım.

Erdoğan adına mahkemeye davayı sunan avukat şu an mevcut iktidarın millletvekili, öz abisi ise yeni atanmış bir hsyk üyesi.
yargı bağımsız.

siz hangi dağın hangi taşısınız da böylesi bir duruma aleyhte beyanat verme gibi bir cehaletin, uygarsızlığın içindesiniz.

siz ne tür insanlar, ne çeşit caniler, hangi familyaya ait düşünmezlersiniz ?

terör v terörist destekçisi grubun, tırlarla gönderilen silahlar ve silah mermileri teşhir edildikten sonra yanar tutuşurcasına yapılan inkar ve mağduriyet politikası üzerine can Dündar'ın olan biteni belgelerle kanıtlaması ile birlikte gelen çaresiz ve talihsiz açıklamalar, ifadeler; bunlarla birlikte gelen tehditleri, ölüm çığlıklarını ne çabuk unuttunuz ?

görsel

muhasır medeniyet seviyesi dediğiniz o seviyeyi akdeniz kıyısında deniz seviyesi mi zannediyorsunuz sizler ?

Ortadoğu fikriniz ve zikriniz ile birlikte bedenlerinizi de Ortadoğu'ya götürünüz o halde diyeceğim fakat Ortadoğu'nun ta kendisi zaten bu topraklar ve yaşayanları.

sizler iki bireyi tutuklamadınız. sizler evrensel "insan hakları" kavramlarına kelepçe vurdunuz. sizler basın özgürlüğünü, haber alma özgürlüğünü tutukladınız.

unutmadık; "onunla uğraşacağım, kurtulamayacak" ağızlarını en makamlı ülke yetkilisinin. buradan;

https://www.youtube.com/watch?v=VNYfW5ZweHc

elbet tecelli edecek. gün gelecek.

utanç. sadece utanç. milyonlarca kez utanç. bağıra bağıra, haykıra haykıra utanç.

unutmayın. unutmasın kimseler.
Bu karar Can Dündar ve Erdem Gül'ün suçunun ispatı değil iktidarın terör yanlısıyız itirafıdır.

bunu şuraya utanarak bırakıyorum;

https://twitter.com/Ahmet...status/402830122912198656