bugün

2008 istanbul kış olimpiyat oyunları

dün son gününü yaşayan oyunlardır.. kapanış artistik buz pateniyle oldu.. akbil gişesinin önünde erimiş karlara aldanıp, ayarsız attığım bir adım neticesinde ayna gibi buz olan zeminde ayaklarım yerden kesildi..
ve şovum başladı..
havada yaşanan ilk şoku atlatmamın ardından yere keskin bir inişi yaptım, sonrasında bir üçlü dönüş ile ilk aksiyonumu tamamladım.. tam bu anda elimdeki sabah vapurda okumak için aldığım gazeteyi ekleriyle birlikte kalabalığa doğru istemsiz bir şekilde fırlatmam, gösterimin bir parçası sayıldı ve izleyicilerden büyük alkış aldı.. tam yavaşlayıp düşmeden bu vukuatı da atlattım derken önüme fırlayan kediyle, sağ ayağımı yerden yarım vole şeklinde kesmemle havada ikili salvo ile düşmeden müthiş bir final sundum artistik buz pateni sevenlere..
akbil gişesinden ve dönerciden 10 tam puanı kaptım ancak simitçi ve akbil sırası bekleyen amca biraz cimri davrandı ve 8 puan çaktı.. buna rağmen altın madalyayı ülkeme getirdim..
akbilcinin ne altını ne de madalyası olduğu için, parasıyla bir 20 milyonluk akbil verdi bana.. o da güzel..
sonuçta ülkemi bu oyunlarda 3 gündür başarıyla temsil ettiğime inanıyorum.. eğer ilgi gösterilirse kış oyunlarında, benim gibi daha nice yetenekli gencin önü açılır..
seneye tekrarlanacak oyunlar için şimdiden çalışmalara başladım..
yalnız gazetenin bulmaca ilavesini hala vermediler eşşeoğluları.. bu kafayla gidilirse ülkemizde buz pateninin gelişmesi zor..