bugün

2 milyon suriyelinin daha türkiye ye gelmesi

akşam saat 11 den sonra felan izmir basmane-fuar alanına giderseniz devletimizin bu insanlara ne denli büyük insani yardım yaptığını görürsünüz !

çoluk çocuk kadın erkek yaşlı millet kaldırım taşlarında beton üstlerinde yatıyor. adım gibi eminimki bu iş insanı yardım bilmem ne için yapılmadı. çünki görünen kesinlikle yardım felan değil kardeşim. millet yağmur yağarken betonun üstünde yatıyor lan ! bunun neresi yardım. orda savaştan ölmekten kurtardın burada sefaletten hastalıktan soğuktan ölecek bu insanlar. demezlermi kardeşim adama bokmu yedin sen şimdi diye ? yiyecekleri yok tanıdığımız bildiğimiz dilenciler kayboldu lan ortalıktan yerlerinde suriyeliler oturuyor ! dil yok istihdam edilemiyorlar. iş bilenler piyasanın anasını sikiyor bizim vatandaşımız işten çıkarılıyor bunlar yarı fiyatına hatta daha düşük ücretlere çalıştığı için. daha neler neler (bkz: izmir ayakkabıcılar çarşısı)

beni havaalanına bırakan taksici şerefsizi ! aynen şunu söyledi. o insanların önünden geçtik taksi ile. bilenler için iş yerim kemeraltında mevkii ise şifa hastanesi-fuar civarı o güzergahtan geçiyoruz akşam saat on civarı hafif yağmur yağıyor. kaldırımda yatanları gördüm konuşmaya başladık. konuşurken dediki ''abi dedi bunlardan 3 tane çıtır düştü. şifanın arkasındaki otellerde kalıyorlar baya baya müşterileri var sefil geldiler zengin olup gidecekler amk'' dedi. ''bende geçen gece gittim çok fenalar abi yav'' dedi.

sanırım ne demek istediğimi anlatabildim. istediğin herşeyin üzerine yemin et vallahi de yalan söylüyorsun billahide yalan söylüyorsun kardeşim. sen bu insanları buraya insaniyet namına getirmedin. böyle insanlık böyle yardım olmaz olamaz. amacın ne idi bilmiyorum ama kesinlikle yardım değildi. ben o görüntüleri gördükten ve o taksiciyle konuştuktan sonra bu gezegendeki hiç kimse akpkk nın o insanları ''yardım'' için ülkemize getirdiğine beni inandıramaz.