bugün
- sarapci koala68
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın8
- pazartesi diyete başlamak4
- el chadaille bitshiabu9
- apartmanda ayakkabılarını kapı önüne bırakmak2
- müdüre tamam aşkım diye mesaj atmak2
- silver ile evlenecek erkek41
- teomancalmasur7
- sabahları nefret edilen şeyler15
- sözlükteki bot yazarlar2
- ellerim bos gonlum hos29
- rica etsem beni linçler misiniz14
- yüzüklerin efendisi6
- aşk-ı memnu3
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- sürü zekası8
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- günün sözü25
- uludağ sözlüğün müzikal yapısı2
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- avukat sevgili8
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- nervio hamferdi10
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi5
- parayla saadet olması18
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın6
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- ortama girince herkesin susması11
- amedspor19
- katatespizartmasi16
- sözlüğün toplam zekası6
- resmine 31 çektim de yattım3
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği11
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması25
- silik yemek5
- tuzlu kahve dizisi7
mahmut tuncerler kolay yetişmiyor, hiç onları sulayan birisini görmedim, kendi kendine yetişirler.
"mahmut tuncer" kişisi ve "show" kelimesi. şimdi bunları inceliyoruz, aha;
efenim mahmut tuncer abimiz nedir? türkücü. hangi türkülerini biliriz mahmut abimizin?
bakkal amca ile diyaloğa girdiği türkü, neydi?
- bakkal amca, bakkal amca
+ ne var? (öküz gibi ne var, yuh!)
- yağıyi var mı? (yağ diyor)
+ var var
- uniyi var mı? (un diyor)
+ var var
- şekeri var mi?
+ var var
- e ne duruyorsun
+ e napayım?
- helva yapsana helva yapsana vay vay... falan diye gidiyor
başka hangi türküsü bilinir mahmut abimizin?
"benim yarim karşıki dağda jandarma"
allah kavuştursun mahmut abi.
bir de "bileydim" isimli şarkısı bilinir, onu da ibogil emmisi yasaklatmıştır vakti zamanında, kasetlerini toplatmıştır, yalan olmuştur. başka ne şarkısı bilinir, ne türküsü bilinir, ne albümü hatırlanır, ne sesini beğenen vardır, ne çiğ köftesini.
şimdi mahmut tuncer abimiz demek ki türkücü mürkücü değil. kahtalı miçe türkücüdür, mahmut tuncer değildir. kahtalı miçe natural bir adamdır bir kere. çarkıfelek programında "diyarbakır deyi" der, çünkü onun şivesi bu şekildedir. mahmut tuncer bundan birkaç yıl önce urfa şivesiyle konuşmazdı, ne oldu da oldu son yıllarda bu şekil şiveli konuşmaya başladı. ibogil abisinin bünyesine girince mi urfalı olduğunu anladı, bundan önce patagonyalı mıydı?
show kelimesi neymiş mahmut abey? w harfi urfa'daki oxford üniversitesi'nden mi dahil oldu? ibrahim abisininki de show du, ibo show'du doğru. tavana çiğ köfte yapıştırmak da bir nevi show dur, evet haklılar. napıyor bu adam şimdi bu mahmut tuncer show da? çiftlere canlı yayında nikah kıyıyor, arada türkü, sonra süpürge hediye ediyor, arada çif köfte falan, sonra arada bayılmalar, serum falan takılmalar, sonra halay, zılgıt, kop kop falan, sonra ağlaşmalar, gülüşmeler, arada mahmut abi espri patlatıyor falan, beyaz eşya vermeler, nikahı kıyılacak adama baban kaza geçirdi acil'de falan demeler, sonra şaka lan şaka diyip sırıtmalar. böyle aksiyon yüklü bir program.
evet bu ülkede mahmut tuncer; show yapıyormuş, "mahmut tuncer show" yapıyormuş... mahmut tuncer türkücü değil, show dünyasının fantastik bir kahramanıymış... mış... muş...
mahmut abi şova devam, biz öküzüz mahmut abi, gösteri devam etmeli... mahmut abi hayranam siye...
"mahmut tuncer" kişisi ve "show" kelimesi. şimdi bunları inceliyoruz, aha;
efenim mahmut tuncer abimiz nedir? türkücü. hangi türkülerini biliriz mahmut abimizin?
bakkal amca ile diyaloğa girdiği türkü, neydi?
- bakkal amca, bakkal amca
+ ne var? (öküz gibi ne var, yuh!)
- yağıyi var mı? (yağ diyor)
+ var var
- uniyi var mı? (un diyor)
+ var var
- şekeri var mi?
+ var var
- e ne duruyorsun
+ e napayım?
- helva yapsana helva yapsana vay vay... falan diye gidiyor
başka hangi türküsü bilinir mahmut abimizin?
"benim yarim karşıki dağda jandarma"
allah kavuştursun mahmut abi.
bir de "bileydim" isimli şarkısı bilinir, onu da ibogil emmisi yasaklatmıştır vakti zamanında, kasetlerini toplatmıştır, yalan olmuştur. başka ne şarkısı bilinir, ne türküsü bilinir, ne albümü hatırlanır, ne sesini beğenen vardır, ne çiğ köftesini.
şimdi mahmut tuncer abimiz demek ki türkücü mürkücü değil. kahtalı miçe türkücüdür, mahmut tuncer değildir. kahtalı miçe natural bir adamdır bir kere. çarkıfelek programında "diyarbakır deyi" der, çünkü onun şivesi bu şekildedir. mahmut tuncer bundan birkaç yıl önce urfa şivesiyle konuşmazdı, ne oldu da oldu son yıllarda bu şekil şiveli konuşmaya başladı. ibogil abisinin bünyesine girince mi urfalı olduğunu anladı, bundan önce patagonyalı mıydı?
show kelimesi neymiş mahmut abey? w harfi urfa'daki oxford üniversitesi'nden mi dahil oldu? ibrahim abisininki de show du, ibo show'du doğru. tavana çiğ köfte yapıştırmak da bir nevi show dur, evet haklılar. napıyor bu adam şimdi bu mahmut tuncer show da? çiftlere canlı yayında nikah kıyıyor, arada türkü, sonra süpürge hediye ediyor, arada çif köfte falan, sonra arada bayılmalar, serum falan takılmalar, sonra halay, zılgıt, kop kop falan, sonra ağlaşmalar, gülüşmeler, arada mahmut abi espri patlatıyor falan, beyaz eşya vermeler, nikahı kıyılacak adama baban kaza geçirdi acil'de falan demeler, sonra şaka lan şaka diyip sırıtmalar. böyle aksiyon yüklü bir program.
evet bu ülkede mahmut tuncer; show yapıyormuş, "mahmut tuncer show" yapıyormuş... mahmut tuncer türkücü değil, show dünyasının fantastik bir kahramanıymış... mış... muş...
mahmut abi şova devam, biz öküzüz mahmut abi, gösteri devam etmeli... mahmut abi hayranam siye...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar