bugün

şehit annesine hakaret eden aktroll

tunceli'de şehit düşen jandarma özel harekat komutanı binbaşı yavuz sonat güzel'in annesine hakaret eden insanlıktan nasiplenmemiş soysuzdur.

Tunceli’de dün PKK’lı teröristlerle girdiği çalışmada şehit olan Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel’in (39) annesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözlerine, sosyal medyadaki trol hesaplar tarafından hakaretle yanıt verildi.

Kocaeli’nin Kandıra ilçesindeki evinde oğlunun şehadet haberine alan anne Emine Güzel, “Oğlum seni bekliyordum ben. Öldüm ben artık yaşayamam. Neredesin o Tayyip? Haber verin” diyerek feryat etmişti.

“eweressst” kullanıcı adını kullanan Murat adlı trol, şehit annesinin bu sözlerine “Neredesin Tayyip? Bu cümleyi telafuz eden şahsiyetsize sormak lazım. Vatan için ölmeyecekse neden oğlunu asker yaptın” şeklinde hakaretlerle karşılık verdi.

Ardından Genelkurmay’ı da ima eden suçlamalarda bulunan trol, şehit annesi için ağır ifadelerini şöyle sürdürdü:

“Geçmişte PKK’nın kurduğu pusulara bilinçli olarak sevk edilen, kümesten bozma karakollarda yem edilen askerlerimize sesini çıkarmayanlar, bugün çıkmış ‘Neredesin Tayyip’ diyorsa bizim tek söyleyeceğimiz hoşttt.”