bugün

cassio de souza soares lincoln

fenerbahçe taraftarı yazarların hazımsız ve saçma bir şekilde ısrarla "alex ile karşılaştırmayın deyipte, ısrarla alex ile karşılaştırdıkları futbolcudur."
cassio lincoln sakattır ve maç oynayamiyor o yüzden asist yapması veya gol atması imkansızdır. sakat bir futbolcuyu kendi takımının oyuncusu ile kıyaslayacak kadar hazımsız olman bence lincoln'ün iyi bir futbolcu olduğunu fazlası ile kanıtlamaktadır.
onun dışında futbol oynamadığı için hakkında 16 sayfa entry girilmiş saçmalığı.
kardeşim lincoln galatasaray'a gelmeden öncede tanınan bir futbolcuydu.
shalke-fenerbahçe maçı sırasında hepiniz tanımadınız mı?
sonra lincoln her zaman sakat mı kalacaktır? hayır tabi ki.. o yüzden işini, gücünü bırakıp klavye başından lincoln tespitçiliği yapmayı bırakmalısınız.
sen fenerbahçeli veya beşiktaşlı veya x takımlı kendi takımının futbolcusunu kötü olarak kabul eder misin? hayır etmezsin.
alex için küçük maçların büyük adamı şeklinde yorum yapılıyor bir fenerbahçe'li olarak bunu kabul ediyor musun?
milyon dolarlar harcayıp aldığınız kezman adam akıllı top oynamadı, oynayamadı(gücü yok çünkü) kezman için kötü dedikleri zaman "alanyaspor'a 4 gol atti" yorumunu neden yapiyorsun o zaman?
yani her takımın futbolcusu o takımın taraftarları için özel ve iyidir. sen veya sizler istediğiniz kadar lincoln hakkında saçma sapan yorumlar yapabilirsiniz ancak boşuna yapıyorsunuz çünkü o kendisini kanıtlamış bir futbolcudur.
ayrıca sakat bir futbolcudan gol&asist, güzel futbol bekleyip onu birileri ile kıyaslayabilecek kadar futbol anlayışınız zayıf ise "!hşşşt susunuz!"