bugün

eşcinsellik değil homofobi hastalıktır

hayırlı eşcinseller arkadaşlar. * güne böyle tırt bir konuyla başlamak ne garip.

eşcinsellik bir hastalık değilmiş sevgili arkadaşlar eşcinsellik bir yönelimmiş ve buna inanman için sana türlü şaklabanlıklar vesaire yapılabilirmiş. eşcinselliğin ruhsal bir hastalık olmadığını söyleyen arkadaşların iki argümanı var...

1. eşcinsellik doğadaki diğer canlılarda da görülür.

2. eşcinsellik hastalıksa nasıl bulaşıyor? sikilerek mi?

1- bu çok akıllı ve kurnaz eşcinsel veya eşcinsel savunucusu arkadaşların "sikildin mi sana da mı bulaştı hahaha" diye ilkokul seviyesinde cevap verdiği bir konu. Az zeka lan biraz daha kullan o saksıyı!nekrofili nasıl bulaşıyor önce ölüyorsun seni sikiyorlar sonra dirilip sende ölü sikmeye mi başlıyorsun? he kardeşim? yoksa nekrofili bir ruhsal/hastalık değil mi sana göre?

zeki biri yok mu?... kardeş zeka da sikerek bulaşır belki ama şansına küs. *

Burada bahsedilen "hastalık" grip gibi veyahut aids gibi kolera gibi bulaşan-sıçrayan bir rahatsızlık değil. Ruhsal-Parafilik bir rahatsızlık. yani "eşcinsellik hastalıksa nasıl bulaştı" karşı çıkışı tam anlamıyla bir geri zekalının ürünü olabilir.

2- doğada diğer canlılarda eşcinsellik görülüyor tezine de bayılıyorum aslında en sevdiğim bu. bu eşcinsellerin hangi dürtülerle hareket etiğini kendi kendine açıklayan bir tez ve kendi kendini kalbinden vuran kendine "hayvan" diyen bir tez. haksız da değiller. Cinsel hazzını sağlamak için her türlü naneyi yiyebilecek bir canlı akli olarak gelişmemiş bir canlıyla aynı güdüleri göstererek hareket edebilir.

hayır "doğada diğer canlılarda eşcinsellik görülüyor onlarda mı hasta" çıkışı gerçekten temelsiz ve çok saçma. bir erkek kedi veya köpek koltuğun üzerinde duran kumandayı veya yastığı becermeye çalışıyor o zamanda bu hayvanlara "fetişist" mi diyelim? akli olarak gelişmemiş neyle cinsel tatmin yaşayacağını tanrının bahşettiği güdüleriyle hisseden ama bu hazzı yaşamak için karşı cinsi bulamayan köpek-kedi vb sadece hayvani duyguları ile hareket ediyorsa eşcinselliği meşrulaştırıp "tanrısal bir yanılgı" mı diyelim?

ne tanrı yanılır nede doğa! siz yanıldınız ve eşcinsel bireyler olarak yok olmaya mahkumsunuz çünkü insan üremeye ve çoğalmaya programlıdır kendi neslini ve genlerini aktarmaya yaşamsal döngüye ortak olmaya programlıdır. siz virüs kapmış birer bilgisayar olarak görevinizi yapacak ve çukurunuzu dolduracaksınız yani siz hem tanrısal olarak hemde genetik olarak yok olacaksınız. kimsenin bir şey yapmasına gerek yok.

aşağıdaki fotoğraflarda görünen şahısların ruhsal olarak hasta olmadığını iddia edenlerde hastadır ayrıca. Sizler toplumsal birer kansersiniz.

görsel

görsel

görsel