bugün

announcing dream

dün gece yine tekrar eden rüyadır.

rüyamda eski sevgilim (daha doğrusu çok sevdiğim ama bana pas vermeyen kız) hakkında ben ve herşeyle dalga geçen bi arkadaşım abuk subuk konuşuyorduk. daha doğrusu güya bir facebook sayfasında yorum yaparak alay ediyorduk. ben malifalitiko gibi bir şeyler yazıyordum arkadaşım da dj dupçik yazıyordu ve götümüzle gülüyorduk. sonra adı nuran olan ablam gelip bizim yaptığımız yorumların altına "nur suresi" diye bir yorum attı. tam o sırada geçen gün reçeteyle ilaçlarımı alsın diye nüfus cüzdanımı verdiğim ablam sabahın 6'sında odamın kapısını tıklamaya başladı (zira işe gitmek için erken çıkıyor) ve uyandım. nüfus cüzdanını verdi ve gitti. herhalde rüyanın en iyi şekilde akılda kalması için tam o sırada uyanmak gerektiğine dair bir şeyler okumuştum. demem o ki bu bir rastlantı mıdır? neyse, kalkıp nur suresini okudum. direkt olarak rüyamda arkadaşımla dalga geçtiğim konu olan eski sevgilimin kaşar-verici-zina yapan biri olmasıyla ilgili bir sureymiş nur suresi. 21. ayete kadar okudum, genel olarak namuslu kadınlara iftira atanlardan bahsediliyor surede, ulan dedim kıza iftira mı atıyoruz? vay anasını sayın seyirciler deyip şuan hayatıma devam ediyorum. aslında announcing dream değil, daha enteresan bir durum söz konusu. neyse, aşina oldum artık böyle şeylere. yeni esrarengiz olaylarda buluşmak dileğiyle. iyi akşamlar, her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026