bugün

chuck palahniuk

Fight Club disinda

1-Gosteri Peygamberi
2- olum pornosu
3- tikanma
4-fight club 2

Kitaplarini da okudugum ve hepsi birbirinden guzel kitaplari olan yeralti edebiyati yazaridir. Geri kalan kitaplarini da okuyacagim anlatis tarzi tum kitaplarinda ayni bu yuzden seviyorum. Mesela bi olayi anlatirken atiyorum "hazirladigimda bombada keskin bir portakal kokusu aldim normaldir. Portakal suyu konsantresine esit miktarda benzin ve karbonflorur eklerseniz harika bir bomba elde edebilirsiniz. Sonra bombayi cantama koymami soyledi tyler." Diye devam eder. Hic bisey olmamis gibi size ev yapimi bomba tarifleri verir ve yazisina devam eder.

Acik ve net kaos ve anarsizmi isteyen yazardir

"elime tüfek alıp türünü korumak için çiftleşmeyen her pandayı vurmak istiyorum..petrol tankerlerini açıp hiç görmiyeceğim fransız sahillerini kirletmek istiyorum..duman solumak istiyorum.."

Sistemi elestirmiyor direkt ana avrat giriyor kendileri "

"hepimiz heba oluyoruz,bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş, reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz...nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz bizler tarihin ortanca çocuklarıyız, bir amacımız yok; ne büyük savaş ne de büyük bir buhran yaşadık, bizim savaşımız ruhani sava, ve bunalımımız kendi hayatlarımız...''

"televizyonla büyürken milyoner film yıldızı yada rock star olacağımızı sandık...amaolmayacağız...bunu yavaş yavaş öğreniyoruz...ve çokça kızgınız..."