bugün

recep tayyip erdoğan dan nefret etme sebepleri

öncelikle eksi basacak akplilere öncelikle şu 12 maddeyi okuyup sonra eksi basmasını tavsiye ederim, cevabı olan varsa da yazsın.

1) insanları aşağılaması "ananı da al git,çapulcu, sülük, haşhaşi" gibi.

2) insanlara iftira atması "bunlar üstü çıplaklar başörtülü bacımın üstüne işediler" gibi.

3) elindeki kamu imkanlarını kanuna aykırı biçimde kendi yararına kullanması. (burada ses kayıtlarının tümü kullanılabileceği gibi, cb iken akpye oy devşirme çabaları da sayılabilir.)

4) kendi ikbali için herkesi harcayabilecek kadar vefasız ve haysiyet eksikliği yaşaması.

5) toplumu kutuplaştırdığı için. gezi olaylarıyla akplileri galeyana getirip her havalimanında toplaması, yandaş gazetecileriyle kişileri hedef gösteren nefret söylemlerine girmesi, camide bile insanlar birbirleriyle tokalaşmaz oldu.

6) camiye siyaset soktuğu için. " diyanetin 7 haziran seçim öncesi vaazı ve 30 mart seçimi öncesi farelerin gemiyi kemirmesini anlatan vaaz"

7) algı operasyonları yaparak insanları kandırması.( takvim gazetesi, a haber takip edilirse yeterince anlaşılır. tır mevzusu da ağır bir algı operasyonudur.)

8) kendi görüşlerinden olmayanlara toplumun hiç bir yerinde tahammül edemediği için (başbakana yuh çekersen tokatı yersin, bu kadınlar arkalarını dönmüşler ne demek istediklerini ben biliyorum, gibi..)

9) kendisi, evladı ve partisi hakkında tonla kayıt vs. olmasına rağmen apar topar yargılamadan kaçırılıp, onu bunu suçlu ilan etmesi.

10) parti dini oluşturmuş, torpili, irtikabı, kul hakkı yemeyi zirveye çıkartmış bir toplum oluşmasına neden olmuştur. türbanı serbest bıraktım demekle iş bitmemektedir, islamı doğru anlamalı ve yaşamalı.

11) kürt meselesini bugüne kadar ikbali için kullanmış, samimiyetsizliğini "kardeşim ne kürt sorunu yaa" diyerek ayyuka çıkarmıştır.
daha 1-2 yıl öncesine kadar diyarbakır yolunu kapatıp kimlik kontrolü yapan pkk ya ses çıkaranlar olduğunda "kardeşim çözüm sürecini baltalamayın" derken, hdp seçime girince neredeyse kürt düşmanlığına varan beyanlarda bulunması, oslo görüşmelerini başta inkar etmesine rağmen sonradan kabul etmesi ve detayları hala halka açıklamaması.

12) ve bunların hepsinin islamda yerinin olmamasına rağmen müslümanım deyip dine leke getirmesi.