bugün

zümrüt taşı

Zümrüt Taşı tüm taşlar en değerli biri olarak kabul edilir. Mineral beryl (alüminyum ve berilyum silikat) bir türevi olduğunu ve metal krom renk tonu 'o kadar ünlü tipik mavimsi-yeşil renge neden zümrüt yeşil 'kendi liyakat bir renk tonu artık. En gemologists sadece çok iyi bildiği gibi,

mükemmel Zümrüt Taş çok nadir görülen bir durumdur. Onun rengi sarı ve ikincil renkler mavi vardır koyu yeşil bir renk tipik olmalı ve dokunmak hoş (ve sıcak) olmalıdır - Bir Zümrüt Taşlar genellikle görsel sınıflandırılır. Zümrüt çatlak için yaygındır, bu yüzden kusursuz ya da değil, eğer iyi bir göz ve hassas bir dokunuş algılayabilir. Emeralds taş transparanlığı ve mükemmelliği artırmak için yağ ile muameleye tabi tutulabilir.

Zümrüt Taşlar insanlık tarihi boyunca saygı oylandı. Babür imparatorluğu onları çok severdi; Bugün, Doğal Tarih Müzesi, ABD bazı mükemmel örnekleri vardır. en iyi Emeralds çoğunluğu bugün mayınlı ve Kolombiya ve Zambiya'da üretilir; gerçi Zümrüt Taş antik çağda Mısır ve Hindistan'ın bir üretmek vardı. Panna olarak Hint yarımadasındaki binlerce yıldır bilinen, Zümrüt Taş boyu öğrenme ve zihinsel gelişim düşünceleri ile bağlanmıştır.

Hindu mitolojisinde, Zümrüt Taşlar iyileştirici özellikleri gezegen Merkür ile ilişkilidir. Bu ikizler ve Başak Burç işaretleri bağlı - ve bu güneş işaretleri ait insanlar bu güzel taş en fazla yararlanacak söyleniyor.

Efektler ve Zümrüt taşlar özellikleri

Boncuk, kolye, küpe, yüzük ve taş - Zümrüt Taşlar genellikle mücevherat bir parçası olarak giyilir. Çünkü Mercury taş uyum, bu Merkür'ün kötü etkilerine karşı ve aynı iyi etkilerini artırabilir. Zümrüt büyüleyici bir taş. Antik ve Modern öncesi zamanlarda, sadece yoğun yeşil renk içine bakan tarafından şifa güçleri üretmek için düşünülmüştür. Aslında, antik Yunan uygulayıcıları bir göz şifa toz olarak ezilmiş Zümrüt Taş kullanarak tavsiye etti.

http://otantiktas.com/zumrut-tasi.html