bugün

vampire knight

"10 yıl önce Yuuki, soğuk bir kış günü, bir vampir saldırısından saf kan bir vampir olan Kaname tarafından kurtarılır. Yuuki saldırıdan öncesini anımsamamaktadır. Kaname tarafından Cross Akademisine bırakılan Yuuki, müdür tarafından benimsenir ve büyütülür. Bu akademi, sabahçılar ve gececiler olarak adlandırılan iki tür öğrenim vermektedir. Sabahçılar normal öğrenciler, gececiler ise vampirlerdir.

4 yıl önce ailesi vampirler tarafından öldürülüp, akademiye bırakılan Zero, Yuuki ile gececilerin sırrının açığa çıkmaması ve normal öğrencilerin zarar görmemesi için gardiyanlık yapmaktadır. Yuuki nin hayatını kurtaran Kaname ise gececilerdendir ve gizliden gizliye Yuuki ye ilgi duymaktadır. Kaname in bu ilgisi, yasak bir aşk mıdır? Yoksa Kaname başka bir amaç peşinde midir ?

Bu arada Zero da 4 yıl önce saf kan bir vampir tarafından ısırılmış ve yavaş yavaş bir vampire dönüşmektedir. Tüm olanlar karşısında Yuuki ne yapacaktır?"

http://www.anime.gen.tr/mangatanitim.php?id=492

şeklinde konusu olan vampir temalı bir mangadır. daha ilk bölümlerinden itibaren insanı sarıp sürükleyebilir, özellikle vampir temasını sevenler için biçilmiş kaftandır. manga, genel kanının aksine vampirleri insandan uzakta yaşayan ucubik yaratıklar olma zorunluluklarından kurtarmış, onları toplumla iç içe yaşayan elit ve romantik bir havada çizmiştir.

takip edilesidir.
güncel Önemli Başlıklar