bugün
- sözlük kızlarının kekleri14
- dantelli sütyen takan erkek5
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek9
- palamut6
- sözlük kızları dertleşiyor3
- illüminati ve grup sex ayinleri4
- ölümden korkuyor musunuz17
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak7
- bara giden erkeğin asıl amacı12
- dindarların çoğunun fakir olması2
- artı oy alamama krizine girmek3
- ghost rider5
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- seninleyken kendim olabiliyorum6
- vombatların kakasının küp şeklinde olması3
- yesene beni diyen kız5
- sabahları sevilen şeyler10
- matrix te yaşadığımız gerçeği8
- sözlük yazarları istanbul'un fethine katilsalardi3
- benim babamın siki kutu kola gibidir5
- sözlükte ne değişti6
- akçe2
- yanlış karaya çıkan recep ivedik2
- zalbert ramstein8
- yahudi düşmanlığı4
- ben basit bir insanım5
- intihar düşüncesi6
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı5
- ekşi sözlük8
- uludağ itiraf18
- cumartesi kahvaltısı5
- sudekiray2
- cumartesi günü sözlükte takılan asosyaller4
- amerikan küfürleri3
- flört etmeyen liberter öğretmen4
- sözlüğe resim yüklenememesi3
- aşk6
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya17
- queen feristah15
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
- keki haddinden fazla kabaran kadın2
- evliliği zorlaştırmak3
- mazotun yarım litresi 50 tl25
- tulumba tatlısı6
- hava su ateş toprak3
- bir bela geliyor28
- fusya semsiyeli yabanci20
- gocu39
- hafızayı sildirmek7
- ayı dövmenin aslında zor olmaması10
aklı uçkurunda olan sapık muattil sapkınlarının yine ortaya çıktığı başlık olmuştur. bir kere maalesef yanlış tefsir okumalarından kaynaklanan durumdur. o kadar hristiyan misyoner islam'ı küçük düşürmek için başka başka şeyler öne sürerken turan dursun isimli çağımızın en büyük insi iblis'inin avanelerinin götüyle anladığı kur'anı müslümanlara karşı kullanıyorlar. sapkın muattillerden bir örnek yorum:
--spoiler--
bütün tefsirciler mealciler meme diye türkçeye çevirmiş, arapçanın a'sını bilmeyen adamın biride çıkıp kendini avutmak için orda meme yazmıyor diyor. sen herhalde daha iyi biliyorsun bu işi. tüm bunları bir yana koy, orda öyle şeyler yazdıktan sonra yunus emre ne demiş, ömer hayyam ne demiş kimse takmaz ağalar. senin adamın bağıra bağıra gol diyor. kendini boşuna yorma.
--spoiler--
şimdi bu sapkına ne anlatsanız boşadır çünkü o okuduğu yanlış tefsirlerin etkisinde kalmıştır, bir de kur'anı eleştiren hristiyan misyonlerin dilinden dinlesin acaba bu ayete takılmış mıdır onlar; müslümanlar aptal değildir, körü körüne hiç kimse bir şeye inanmıyor şunu bir anlayın size göre her müslüman akp'li her müslüman cahil bırakın bu kafayı. politikadan hiç girmeyelim dinsiz diktatörleri de biliyor bu dünya ahalisi...
şimdi sormak isterim bu ayete küfür edenlere: hiç arapça okudunuz mu? hangi tefsirleri okudunuz?
bir kere ahirette herkes 33 yaşında dirilecek, verilecek hurilerde çocuk olmayacak bilakis yaşıt olarak verilecek bunu tüm herkes biliyor ama sen gidip düğmecilerin eline düşmüş turan dursun iblisi'nin sözüne inanıp şeytanın tuzağına düşmüşsen çamaşır suyuna girsen bile yolun cehennemliktir, şansı kaçırmadan adam gibi tefsir ve meallere bakman gerekir. bu yorumu yazan arkadaş sen gel bizim tefekkür mektebine biz seni bir güzel avuturuz diyorum; yanlış anlaşılmasın bizde dayak, küfür yoktur adam olmaya hevesli olanlarla yol alırız. avutma yok, ancak namaz, oruç çok zor biz kendimizi insi şeytan tuan dursun ile avuturuz diyorsanız treni kaçırdınız der geçerim...
not: ilahiyatçı değil teoloğum senden daha iyi bildiğim mutlaktır avutucu kardeşim.
--spoiler--
bütün tefsirciler mealciler meme diye türkçeye çevirmiş, arapçanın a'sını bilmeyen adamın biride çıkıp kendini avutmak için orda meme yazmıyor diyor. sen herhalde daha iyi biliyorsun bu işi. tüm bunları bir yana koy, orda öyle şeyler yazdıktan sonra yunus emre ne demiş, ömer hayyam ne demiş kimse takmaz ağalar. senin adamın bağıra bağıra gol diyor. kendini boşuna yorma.
--spoiler--
şimdi bu sapkına ne anlatsanız boşadır çünkü o okuduğu yanlış tefsirlerin etkisinde kalmıştır, bir de kur'anı eleştiren hristiyan misyonlerin dilinden dinlesin acaba bu ayete takılmış mıdır onlar; müslümanlar aptal değildir, körü körüne hiç kimse bir şeye inanmıyor şunu bir anlayın size göre her müslüman akp'li her müslüman cahil bırakın bu kafayı. politikadan hiç girmeyelim dinsiz diktatörleri de biliyor bu dünya ahalisi...
şimdi sormak isterim bu ayete küfür edenlere: hiç arapça okudunuz mu? hangi tefsirleri okudunuz?
bir kere ahirette herkes 33 yaşında dirilecek, verilecek hurilerde çocuk olmayacak bilakis yaşıt olarak verilecek bunu tüm herkes biliyor ama sen gidip düğmecilerin eline düşmüş turan dursun iblisi'nin sözüne inanıp şeytanın tuzağına düşmüşsen çamaşır suyuna girsen bile yolun cehennemliktir, şansı kaçırmadan adam gibi tefsir ve meallere bakman gerekir. bu yorumu yazan arkadaş sen gel bizim tefekkür mektebine biz seni bir güzel avuturuz diyorum; yanlış anlaşılmasın bizde dayak, küfür yoktur adam olmaya hevesli olanlarla yol alırız. avutma yok, ancak namaz, oruç çok zor biz kendimizi insi şeytan tuan dursun ile avuturuz diyorsanız treni kaçırdınız der geçerim...
not: ilahiyatçı değil teoloğum senden daha iyi bildiğim mutlaktır avutucu kardeşim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar