bugün

cumhuriyet halk partisi

ekşisözlükten bizzat kendimden alıntı:

bu partiye oy vermeyen insanları anlıyorum. görüşleri uyuşmuyordur. kendilerini temsil etmiyordur. başka partilere oy vermeleri de saygı gerektirir, gösteriyorum da zaten. ama;
"ben kimseye oy vermem, bu sistem beni yansıtmıyor" diyen arkadaşlar, eğer ki, gerçekten çok farketmeyecekse bu partinin ya da başka partinin seni bu sistemle yönetmesi, lütfen, senden rica ediyoruz (veya ediyorum şahsi olarak) benim hatrım için, bu pazar değişik birşey yap ve git bu parti için oyunu kullan, senin için değişen pazar gününden çalacağımız 1-2 saat ve biraz yol parası olacak. onu da helal et.

çünkü, biz senin için de güzel şeyler olmasını istiyoruz ve bu partiye laf söz anlatabiliriz, ama sen ve senin gibiler için hiç iyi şeyler düşünmeyen hatta seni yok sayan bir zihniyet, bu partiye oy verilmemesinden güç alıp seni de ezmeye kalkıyor biliyorsun değil mi. biz de senin gibiyiz, kafamız rahat yaşamak istiyoruz, bu sistemden biz de çok hoşnut değiliz, birşeyler değiştirmeye çalışıyoruz, ama şımarttığın zihniyet buna kaba kuvvetle karşılık veriyor, can yakma hakkını kendinde buluyor.

lütfen bak, lütfen, bize bir şans ver, hayalindeki sistemin temellerini atamazsak, helal etme o birkaç saatini ve yol paranı, hatta yüzümüze tükürürsün, ama kendine de bir şans ver. çok şey kaybetmezsin, belki bir ihtimalin olur.
© copyright 2005 - 2026