bugün

10 mayıs 2015 beşiktaş gaziantepspor maçı

insana yazıklar olsun dedirten maç.

ha maçın hakkı bu muydu, değildi. sen o kadar pozisyon kaçır, o kadar top oyna sonra berabere kal. ama tabi adamlar kapandı yemediler, sonuçta adamların yatacak halleri yok. sen gaziantep gibi bir takıma gol atamıyorsan zaten yazıklar olsun sana. kaldı ki ligin en az gol atan takımı, bir de adamlardan içeride gol yiyorsun.

öncelikle biliç'e gelelim. kendisi dinamo zagreb'i yönetse, o vasıfsız hırvat liginde küme düşürür. bir adam bu kadar mı kötü futbol oynatır, bir adam bu kadar mı kadro kurarken hakkı gözetmez? günay diye bir kaleci var, biz bunu ancak herkes sakat olunca görüyoruz. oynatsana ulan adamı. sivok sakat değilken kaç maç oynamış? cenk tosun niye hiç oynamıyor, amına koyduğum yerinde adam hemen her maçında gol attı. mustafa iyi giderken ne sikim yere yine takımdan kesildi. takımda koşmayan adamlar var, onları götümüze mi sokacağız, niye 90 dakika sahadalar?

gelelim demba'ya. afrikalı futbolcularda genel olarak olan ahlak sıkıntısı kendisinde de var. herkes farklı şekilde dışa vuruyor bunu, kimisi yere yatıyor kalkmıyor, kimisi milleti biçiyor, kimisi yalandan yere penaltı almaya çalışıyor, bu arkadaşta ise mücadele etmeme olarak var. ulan sen önüne düşen topa bile zıplamıyorsun, katar bile almaz seni.

gökhan töre sezon içinde takımı taşıdı, buraya kadar gelmemizin aslan payı kendisindedir, kredisi sonsuz.

olcay çok iyi niyetli, ama olmuyor yani usta. bu sene hem çok formsuz, hem de ne olduğu belli olmayan işler yapıyor. kendisinin oynaması pek gerekli değil.

motta bazen bizi pişman etse de genelde yarrak gibi oynuyor. garip garip hatalar ne yapacağı belli olmaz.

tamam gaziantep kapandı, ligin açık ara en ahlaksız takımıymış, teknik direktörleri muhtemelen maçtan önce yemlenmiş ama sen antep'i yeneceksin.

tolga özkalfa sana gelecek olursak, inşallah bir daha türkiye'de bırak maç yönetmek çöp bile toplayamazsın. işini yapmayana, hak hukuk gözetmeyene ekmek yok. allah ıslah etsin hepinizi.

ayrıca bunlar bahane değil şampiyon olacaksan yeneceksin, sen ne fenersin ne galatasaray seni hakemler kollamaz.

bir de şu lige afrika'dan oyuncu alınmasın.