bugün

6 mayıs 2015 cavaliers bulls maçı

Doğu konferansı yarı final 2.maçı, seride chicago bulls 1-0 önde sabaha karşı 02.00'de başlıcak maç sportstv canlı vericek, kaan kural yorumlarıyla gecemizi aydınlatıcak.

Cleveland'ta ilk maçta lebron'un gününde olmaması kendilerini çok etkiledi K.irving ve shumpert'ın sayıları yenilmelerine engel olamadı 1. Maç özelinde konuşursak irving'in genç yaşına ragmen sorumluluk alması ilerde chris paul gibi nba'i domine edicek yetenekte olduğunu gösteriyor.

Chicago serinin ilk maçında 1. Periyot mike dunleavy'ın üst üste attıgı sayılar ile farkı 15 sayıya kadar çıkardı hücumda takım halinde iyi başlamalarına ve cleveland formsuz görüntü vermesine ragmen maçı 4. Periyot sonlarında koparmaları onlar için soru işareti yarattı kafamda
jimmy butler 2. Yarı maça girmese kazanmaları bile zordu.
Gasol en başından itibaren tecrübesini konuşturarak takımı için en önemli parça olduğunu gösterdi hem savunmada ve hücumda olsun.
rose'un sakatlıklardan sonra böyle pozitif görüntü vermesi sevindirici.

tahmin yapıcak olursam cleveland ve lebron önceki görüntüsüne nazaran iyi performans gösterip kazanıcaktır, seri 2-0 olması halinde gelicek 2 maç chicago'nun evinde oynanıcak buda büyük avantaj kendileri için.
güncel Önemli Başlıklar