34 yaşında evi işi arabası olan bekar erkek

6 yıl sonra populasyonlarına katılmak istediğim fenomen erkektir,rotam istikametim tam gaz o populasyonun bulunduğu adaya son sürat yol almakta.

ev,iş,araba,sosyal çevre...vs.. bunlara sahip olup hala evlenmek isteyen arkadaşım titre ve kendine gel. evlenip balayına gideceğine bekar kal alayına git... sende biliyorsun biz erkekler tek eşli yaşayamayız,aldatmayan değil yakalanmayan erkek vardır, beraber olduğun kadının aşkından gebersen de eninde sonunda başka bir hatuna daha basacaksın. yakalanmadığın sürece sorun yok, peki can dostum bu işi daha konforlu bir şekilde,korkusuzca yapsan daha ferah olmaz mı? hayatında kimse olmasa,yakalanma, açık verme gibi korkuların olmasa, hatunu sikerken aklının bir tarafında '' benim hatun inşallah yakalamaz, şüphelenmez'' diye düşünüp olaya tam konsantre olmadan devam edeceğine, ruhum boş olsa, sadece o anki ambiansa aksan, sadece aletinle değil tüm bedeninle, ruhunun kütlesiyle en derinlerine kadar girsen o kadının içine...

itiraf et bu sana daha cazip geldi, peki amına kodumun salağı, neden hala evlenecek ciddi hatun arıyorum modundasın. kurtul şu feodal saplantıdan. bu yaşlar bir daha gelmeyecek, her farklı kadından sonra duvara bir çentik daha at, o duvarı anılarla süsle.

sözlük yazarlarının arasında bu başlıktaki kriterleri taşıyan abilerim varsa saygılarımı sunuyorum. gözümde her biriniz birer fenomensiniz.