bugün

türk erkeğine vermeyip yabancıya veren türk kızı

yıllardır ülkede yapılan "avrupa, amerika mükemmeldir." propagandasının bir kurbanıdır. şimdi bu kız arkadaşlar sanıyor ki bu avrupalı erkekler çok iyi falan. emin olun türkiye'deki yavşak erkek modeli neyse avrupa'da da aynısı var. cahil ve apaçi erkek sayısı en az bizdeki kadar fazla. hatta apaçiliğin çıktığı ülke rusya'dır ve bu apaçi rüzgarı almanya'yı esir almıştır ve bu almanya'daki apaçilerin çoğu has alman kökenli. apaçilik bile bize avrupa'dan geçmiştir.

sevgilisiyle ilişkiye girip bunun videosunu internete koyan orospu çocuklarının bir oranını çıkarsak avrupa bizi 10'a katlar. avrupalı erkekler aynı zamanda kızları kullanıp onların duygularıyla oynayıp bir kenara atmaya daha yatkındır. çünkü avupa'da toplum yapısı bireysellik üzerine kuruludur ve avrupalı'nın düşünce yapısı da bu yöndedir. bireysel düşünen insan karşısındakinin duygularını pek önemsemez. yani işini bitirdikten sonra toz olma ihtimalleri oldukça yüksektir. türk kızının beklentilerini asla yerine getiremezler. bu sadece yabancı erkekler için geçerli değil yabancılara özenen "piç" diye tabir ettiğimiz türk erkekleri için de geçerlidir. son olarak şunu söyleyeyim.

ey türk erkeklerine vermeyip yabancı erkeklere veren kız! sana söylüyorum. pişman olacaksın. seni bir mendil gibi sümkürüp ortada bırakacaklar. yahu sen, seni çok seven anadolu delikanlısına neden vermezsin ?