bugün

6 nisan 2015 fenerbahçe nin ligden çekilmesi

fenerbahçe'siz oynanmaz ama aziz yıldırım ve onun adi tayfası olmadığı sürece bu ligler tertemiz bir şekilde oynanır. bugün türk sporunda ne kadar şiddet ne kadar öfke ne kadar kin varsa bunun en büyük sorumlusu aziz yıldırım'dır.

aziz yıldırım fenerbahçe'nin diktatörüdür, geri vitesçinin önde gidenidir. nasıl bundan önce 2-3 sefer başkanlığı bırakacağım deyip bırakmadıysa, nasıl defalarca ligden çekilirim, cas davası sürecek, havuzdan çıkarım gibi içi boş tehditler savurup sonra hiç bunları dememiş gibi davrandıysa; bugün yine bu kararında bir uygulama göremeyeceğiz. aziz yıldırım'dan bahsediyoruz çünkü. türk sporunun şike babası, her türlü eyyamcısı.

geçtiğimiz yıl, ergin ataman can güvenliğimiz yok dediğinde hangi maç ertelendi? bursaspor diyarbakır'dan çıkamadığında hangi maç ertelendi? bir de bazı gerzek kişiler burada çıkıp bu şampiyonluğa sevinirler diyor. şike ile alınmış şampiyonluğa sevinen, can güvenliğim yok deyip onuru ile sahaya çıkmayan rakibine karşı şampiyonluk kutlayan karaktersiz bendim çünkü.

bir maç kaybetti diye polis arabaları yakan, stadını ateşe veren adamlar lütfen bu olay hakkında daha fazla yazıp çizmesin. terörizim aziz yıldırım sayesinde futbola bulaştı, umuyorum daha fazla olay yaşanmaz. tüm fenerbahçe kafilesine ve başta şöföre tekrar geçmiş olsun.

ha, dipnot; ben kendi takımımda gördüm onurlu davranışı. benim antrenörüm de başkanım da maça çıkmam dediler ve çıkmadılar. ben kaç yıldır aziz yıldırım'ın oradan çıkarım buradan çıkarım ayrı lig kurarım laflarını gördüm fakat hiçbirinin gerçekleştiğini görmedim. bu karakter yoksunu adamın yine lafında duracağını sanmam ya, göreceğiz.