bugün

mehmet selim kiraz

(bkz: 31 mart 2015 savcı mehmet kiraz ın rehin alınması)

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28605752.asp

savcısını, hakimini koruyamayan yeni türkiye'ye bravo yani ! umarım savcıyı vurmazlar. kan kanla yıkanmaz. haklı olunan bir süreci yıpratmaktan başka bir şey değil. bu taşeron dhkp c'nin kafası hiç çalışmıyor. yoksa talimat mı aldılar ne. kıçı kırık 2 kişi, savcının odasını öyle kolay basamaz. bu işin ardından başka işler çıkarsa hiç şaşırmam. açıklamalar ve yaşananlar olanı değil de başka şeyi açıklıyor.

tarihe not kalsın diye bir hatırlatma:

(bkz: 31 mart 2015 büyük elektrik kesintisi)

edit: vefat etmiş. allah rahmet eylesin.

devlet savcısını koruyamadı. bok gibi bir kurtarma operasyonu yaptılar. sanki, savcı kurtarmaya değil de rehin alanları vurmaya giriyorlar. o odada herkes ölünce iş mi çıkardılar şimdi? savcının nereden vurulduğuna ve rehin alan kişilerin sayısında bile mutabık olamadılar.

(bkz: rte nin operasyonu yapan polisleri kutlaması)

bu yaşanan olay akıllarda çok büyük soru işaretleri bıraktı. göremeyeceğiz ve bilemeyeceğiz başka bir işler döndü. bu ülkede artık yaşanan her şeye kuşkuyla bakmak gerek.

(bkz: mehmet selim kiraz adalet sarayı/#27214681)

son not: yarım akıllılar, hukuk bilmezler, yandaşlıktan gözleri kör olanlar öldürülmesini çok daha başka yerlere çekip lehine kullanabilirler. herkesi tehdit etme ve zehrinizi akıtma konusunda sizi engelleyen yok !