bugün

call of duty 2

ilk başta Kızıl orduya gönüllü olarak eline ilk kez silah almış olan Vasili ivanovich Koslov olarak başlayıp oyuncak ayı, tabak, çanak gibi şeyler vurup patates fırlatarak eğitim yapıyoruz...Sonra büyük bir rus kahramanı olup çıkıyoruz.Ama ha ediyosunuz. Tüm bombaları Vasili yerleştirsin. Vasili sniper cıyı vur. Vasili tankı patlat. Vasili dur. Vasili kalk. Vasili önden buyur. Tüm işi Vasili yapsın o ilerlemeyince sizde durun arkasına saklanın azıcık öne çıınca hemen "Vasiliiiiiiiii dont try be a hero". Valla kıyak iş.
ingiliz Davis olup çöllerde savaşıyoruz sonra vuruldukça ölmediği halde hala arkadan arkadan gelen Captain Price a gıcık olarak Fransaya tayinimiz çıkıyor.

Bir de ingiliz olarak çölde bir tank komandosunu oynuyoruz ama ismini hatırlamıyorum.
Taylor olarak Amerikalı bir asker olup direk Normandiya çıkarmasında yer alıyoruz sürekli emir yağdırması ve ölmediği halde geriden gelen Randall a uyuz oluyoruz yine. Ya hiç değilse Price kalıplıydı ve arada kendini öne atıyordu.Neyse En sonunda savaş bitiyor ve Randall bu şekilde size yaptığı keleği telafi ediyor.
Nasıl mı? Ona sen "kahramansın seni yüksek subay falan yapcaz" diyen generale asıl kahraman ve hak eden Taylor oldu diyor.
Oyunda can kavramı yok soluklanınca Canınız doluyor. Bu güzel olmuş ama save kavramı da yok o kötü. Sadece auto save var. Eğer 15-20 kişi internet kafe de iseniz bu oyunun multi player seçeneği team death match de çok sarmaktadır ve ben bu oyunu tüm CoD serisinin hepsinden çok severim.
ha demeyi unuttum senaryosu 2. Dünya savaşı