bugün

22 mart 2015 burger king rezaleti

yıl olmuş 2015, hala burger king'e gidenleri göstermiş rezalettir.

şaka bi yana, burger king'in anavatanı olan ülkede de, diğer batı ülkelerinde de millet çoktan fit yaşama ve doğal yiyeceklere dönmüşken bizim hala elalemin terkettiği fast food tarzı yiyecekleri tüketmemiz bizim tipik bir abd sömürgesi olduğumuzun göstergesi.

burger king ve diğerleri müşterilerini daha da bağımlı hale getirebilmek için ürünlerinde çin tuzu kullanır ki en zararlı kanserojen ürünlerdir. bu birrr!!!

malum firma ayrıca ürünlerinde genetiği değiştirilmiş hayvanlardan elde edilen etleri kullanır. bu iki!!!

yanında gelen patates kızartması kimbilir ne zamanda bir değiştirilen ve bol trans yağ içeren bir gıda ürünüdür, kanserojendir. bu üçç!!!

diğer yanında gelen cola, nestea, ice tea vesair glikoz şurubu, e türevleri içerir. bu dörtt!!!

yani bunca kanserojen ve zararlı madde barındırdığı halde bilinçli olarak burger'a gidiliyorda içinden marulla gelen zavallı bir tırtıl mı çıktığında sorun oluyor? bence yukarıda sayılanlar o tırtıldan çok daha tehlikeli. bilmem anlatabildim mi...

kısacası küresel fast food şirketlerine gitmeyiniz, görmeyiniz efendim. sağlığınızdan olmayınız. onun yerine evde yapılan tarhana çorbası, makarna, köfte dururken ve daha ucuza gelecekken küresel sağlık yıkıcılarının kurbanı olmayınız.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar