bugün

beşiktaş

dün gece tribünlerde bana önce sevinç yaşatıp sonra stresten kalp krizi geçirecek hale gelmeme sebep olan, finalde de beni sevinçten ağlatan takımım.
deplasmandaki liverpool maçına da gittim, burdaki maça da iki maçta da muazzam bir tribün atmosferi vardı, yardırdık resmen.hesabı da burada kestik. tüm futbolcuların taşşağına kurban, hala mal mal gülümsüyorum, club brugge da gelmiş ki hobarey hobareyy!
yalnız bir iki husus hakkında bahsetmeden geçemeyeceğim.
deplasmandaki maçtan sonraki fiziksel yorgunluk ve sakatliklar nedeniyle eskşehir maçına değişik bir kadro ile çıktık. as kadrodan franco, töre ve ba oynamadı. bunlardan ba ve törenin olmamasının sebebi sakatlılarıydı, necipin franconun yerine oynamasının sebebi ise liverpool rövanş maçında ersanın olmayacağından bahisel yerine düşündüğü necipin performansını görmekti. bu nedenle rotasyon sayılabilecek tek hamlesi necip oldu biliçin.
buna rağmen bu orospu çocuğu medya, renklilerin kuklası ve maşası kahpeler töre ve ba sakat olmasına rağmen (nitekim bu maçtan sonra sadece maçtan bir önceki antremana çıkabildiler) neden 11de başlamadı diye veryansın etti, hem de ba 11de gözüküp ısınma sırasında sakatlanıp kadrodan çıkartıldığını bile bile, sonrasında da beşiktaşı satıyor biliç, kariyerini düşündüğünden avrupaya ağırlık verdi dediler.
bu dallamalara alışıktık da bir de yeni yetme, başarıya endeksli, adalı hayranı taraftar güruhu bu söylemleri ağzına sakız alıp biliç istifa etsin, biliçten olmaz diye abuk sabuk konuştular. Evet bu mal arkadaşlarımız, 1-0 gibi geri çevrilebilecek ama bir o kadar da tehlikeli bir sonuç aldığın, liverpool gibi bir rakibi niye düşünüyosun dediler, bu mallara sorsan eskişehiri mi yeneceksin, liverpoolu mu eleyeceksin diye, hepsi liverpoolu elemek aq dalga mı geçiyon diye cevap verecekken neden eskişehir maçında bla bla bla diye ağzına geleni saydılar.
Sonra ne mi oldu, eskişehirde kaleye gidemeyen bu takım, liverpoolu darmadağın etti, pres manyağı yaptı, bayılttı, sikti attı evine yolladı. Bu dallamalar da utanmadan kutlama yaptılar.
Bu salak taraftar güruhu nedeniyle uzun bir süredir takımım hakkında yazmıyordum, neden yazmıyorsun diye onlarca mesaj gelmesine rağmen ama artık dayanamadım.
Son kez bu arkadaşları ve diğer kartal yüreklilere bir şeyler söyleyeceğim.
Geleceğin takımı biziz, bunu cimbom da fener de biliyor, bu nedenle önce futbolculara sardılar, sonra biliçe, rıdvan boşuna bursa maçından sonra biliç gidecekmiş demiyor. Bu renklilerin akıllıları, başlarına geleceğin farkında, gs zaten çökmüş, transfer yapacak durumu yok, fenerbahçe dedeler takımı, takımı yenileyecek bütçeleri yok, e kafaya oynamaları lazım, bu nedenle parıl parıl parlayan beşiktaşı her fırsatta aşağı çekmeye çalışıyor ve bir kısım taraftar buna balıklama atlıyor. Allahaşkınıza yapmayın, bu takımın kurulduğu paralara bakın, yaş ortalamasına bakın, takımı sahiplenmesine bakın, gözlerindeki ışığa bakın. bi bakın aq, deplasmandaki liverpol maçında cenk maç esnasında 15 dk ısındı top gelmiyor diye, bu takım nerelerden nerelere geldi, artık yaslanın arkanıza keyfini çıkartın, bi relaks artık ya!
,