başkanlık sistemi gelince türkiye gelişecek

apaçık bir yalandır.

kimisi "güçler ayrılığı", "check and balance sistemi" gibi gerekçelerle başkanlık sisteminin demokrasiye ters olmadığını söylüyor. bunlara inanıp, abd'deki gibi bir başkanlık sistemi kurulacağı hayaliyle sucukçu muhasebecisinin bu faşizan projesine destek vermek gaflet, dalalet ve hatta hıyanettir...

yahu sucukçu muhasebecisinin kim olduğunu anlamak için daha kaç yıl başta kalması icap ediyor? söz konusu şahıs "allah bir" dese inan olur mu? hep boku janjanlı ambalaja sararak yutturmaya çalışmıyor mu? lan zaten kendisi bile "abd'deki başkanlık sistemi" demiyor, "biraz meksika'dan, biraz guatemala'dan.." filan diyor! kerizliğin alemi yok.. ne yani? sizce sucukçu muhasebecisinin niyeti ciddi ciddi kendisini "check and balance" ettirmek midir? lan buna yandaşlar bile kanmaz be!..

bunlarla samimi bir uzlaşmaya girmeye çalışıp, dürüstçe karşılık gören tek bir siyasi parti oldu mu bugüne kadar? dediklerinin "başlığına" bir kere "evet" dedikten sonra geçmiş olsun... ondan sonra anlatın halka hangi noktalarda uzlaşamadığınızı anlatabilirseniz.

akp'nin her projesine hayır!.. işte o kadar..