bugün
- buddy dude23
- deliliğin tedavisi6
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek9
- rad suresi 2 ayet2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- sevgili olmayalım ama arkadaş kalalım saçmalığı2
- gocu29
- karşı cinste hayran olunan özellik11
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi4
- 2026 dünya kupası4
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- avustralya10
- deyyus u ekber4
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- türkiye13
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı3
- japonya3
- hollanda3
- fildişi sahili2
- güzel kızların isimleri3
- sözlüğün amacı3
- sueda uluca5
- milli maçı izlemeyen erkek22
- selenoid valfin ne olduğunu bilen kız3
- paraguay2
- amerika birleşik devletleri2
- sevgilisine ayı diyen kız6
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı5
- kenan yıldız3
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- bardağı taşıran son damla7
- hilal yelekçi3
- git commit mesajlarında duygu durumu2
- arda güler8
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- almanya 7 curaçao 13
- curaçao4
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
- evlenmemeyi başarı olarak görmek3
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- leyla cengiz beauty'nin 4000 tl kaporaya çökmesi3
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- kadınlar neyden hoşlanır10
- vincenzo montella9
- ertan özyiğiti uzaylılar kaçırsaydı3
- türkiye a milli futbol takımı3
sipariş etmek istediğim kitaplar için kitapyurdu'nun 6 iş günü temin süresi göstermesi ve sitesinin yeni tasarımında sipariş takibiyle ilgili insanların şikayetlerini okumam üzerine ilk kez tercih ettiğim sanal kitapçı. ekşi'de kitapların hasarlı gönderildiğine, temin süreçlerinin gereğinden fazla uzadığına dair olumsuz yorumları okumama rağmen 3 şubatta vermiş olduğum ilk siparişimi bana bugün ulaştırdılar, oldukça hızlıydı. kargonun gelmesi sürpriz oldu zira sistemlerinde sipariş durumunu kontrol ettiğimde kargoya verildiği bilgisine rastlamadım. evde olmaya da bilirdim sonuçta bugün kargo gelmeyecek düşüncesiyle. sistemden bağımsız mı çalışıyorlar anlamadım. neyse, sadece iki kitap almıştım ve kargo bedavaya geldi; kitapyurdu ve idefix ile fiyat karşılaştırması yaptığımda en ucuz fiyat burada olduğu için tercih etmiştim biraz. ilknokta, idefix, d&r gibi sitelerle karşılaştırıldığında paketleme konusunda başarılı bulmadım, tamam kitaplar iade ya da değişim yaptıracak kadar sorunlu değiller ama birinin kapağında ufak tefek sorunlar var, diğerinde bu sorun yok denecek kadar az. içi dışı tertemiz kitaplar yolladı denemez zira kitaplarda baloncuklu kaplama ile paketleme falan yoktu. daha önce alışveriş yaptığım platformlar içi dışı tertemiz kitaplar yollamışlardı, sonuç itibariyle iyi paketlenmemiş. sadece kutuya koyup yollamışlar yani. kitapların gıcır gıcır olmasına çok dikkat eden biri olduğum için bu siteye puanım 10 üzerinden 5 olsun. bir daha sipariş vermem diyeceğim bir durum yaşamadım ama kargonun sisteme girilmemesi ve paketleme konusundaki eksikliği kutuya koydukları bir kalem ve 3 tatlı ayraç ile telafi edemezler, düzeltilmesi lazım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar