bugün
- elalem ne der4
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı3
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay9
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- yüz yaşından büyük binada yaşamak2
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- yeni parti tüzüğü2
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması7
- doğuda yaşayan yazarlar5
- 26000 entry2
- stres yönetimi6
- mekke ortak savunma anlaşması2
- spiderman mi döver batman mi2
- stres2
- taksici muhabbeti2
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi3
- scooter'a 6 kişi binmek2
- sözlüğü 3 kelime ile anlatın2
- kuran ı kerim meali7
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- petrol3
- josh hartnett2
- kadın kıyafeti giydirilip şantaj yapılan adam2
- gulmekicinyaratilmis11
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı2
- askerlik2
- 1 50 boyundaki kızın benden kork demesi4
- ekşi mayalı tam buğday ekmeği4
- insan olmaya ceyrek kala insan olabildi mi sorusu3
- rüşvet5
- karton toplayan çocuğun kartonları ne yaptığı3
- okulda itaat2
- kimseyi muhatap edemeyeceğin dertler3
- free ceuta2
- erotik şarkılar2
- sokak hayvanları düzenlemesinin ikinci yılı4
- kylie minogue5
- aşk acısı çekiyorum sözlük13
- gocu6
- true koş4
- 1 55lik türk kızının 1 85lik erkek hayal etmesi3
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- hepinizin agzina biber surcem5
- sözlükte kimsenin kalmaması5
- din3
- tinder3
- don kişot2
Tanım: Deepnet, saklı ağ veya görünmez ağ olarak da adlandırılan, standart arama motorları tarafından indekslenmemiş adreslerin bulunduğu, .onion uzantılı xmh57jzrhgjk gibi site isimlerine sahip, World Wide Web parçası.
aynı zamanda internet konusunda pek de bir fikri olmayan ergenlerin, beyaz tavşanı takip ederek girdiklerini düşündüğü yer.
Bu başlığa bakıldığında, genel olarak 2 çeşit insan mevcut: ilki buraya pek de zor olmayan methodlarla buraya giriş yaparak kendini anonymous parçası gibi hisseden ve nihayetinde de "aman diyeyim ablalar abiler burası pek tekin bir yer değildir, dikkat edin kendinize (bilgisayarı seven qislar eklesin ;)) " temalı ergen arkadaşlar. Diğeri de "olm giremedim ama süper bi yer lan burası herhalde müthiş bi yer herhalde off bomba yok mu bombanın ucuna taramalı bağlayalım da taraya taraya gitsin" tadındaki arkadaşlar.
Şimdi, bu iki ayrı gruba hitaben söylüyorum. 1- Arkadaşlar, buraya girmek basittir. Daha doğrusu, basit methodlarla girdiğiniz yer deep web filan değildir. Şu marketlerde satılan kekler gibi düşünün, siz böyle Tor browser filan gibi giriş yaptığınızda sadece ambalajı görürsünüz. Asıl kek içinde, kreması ise daha da içindedir. Girince kendinizi hemen Apple'ın internet sitesine, Google'ın sunucularına, Cisco'nun yapılanmalarına saldıracakmış gibi düşünmeyin. Kremaya nasıl erişeceğiz diye sormayın, o olay zaten her babayiğidin harcı olmadığı gibi, eğer sizin harcınızsa siz benden daha iyi bilirsiniz.
2- Burada sizin güncel hayatınızda kullanabileceğiniz bi bok yoktur. Ekseriyetle internette paylaşımı olmayan ve hiçbir sike derman olmayacak şeyler vardır burada: kiralık katil (99.9%u dolandırıcı), 18 yaşından küçük insanların adult videoları (vicdanınız varsa bulaşmayın, yoksa bulaşın ebenizinkini tersten görün), uyuşturucu satışları(bir çoğu craiglist tadında, alacağınız insana güven olmadığı için sakatlık çıkma olasılığı yine yüksek). Dolayısıyla, merak etmeyin burayı, gerçekten.
Son olarak da "Laa olm geçen bir girdim yeminle içinden çıkamadım" diyen arkadaşlara hitaben söylüyorum, içinde bi bok olmamasına rağmen buraya saplanıp kalıyorsanız, sizde bir problem vardır demektir.
Kalın sağlıcakla.
Peşinen not: Benim işim bu arkadaşlar, çalıştığım yerden geldi.
Edit: Tanım eklendi.
aynı zamanda internet konusunda pek de bir fikri olmayan ergenlerin, beyaz tavşanı takip ederek girdiklerini düşündüğü yer.
Bu başlığa bakıldığında, genel olarak 2 çeşit insan mevcut: ilki buraya pek de zor olmayan methodlarla buraya giriş yaparak kendini anonymous parçası gibi hisseden ve nihayetinde de "aman diyeyim ablalar abiler burası pek tekin bir yer değildir, dikkat edin kendinize (bilgisayarı seven qislar eklesin ;)) " temalı ergen arkadaşlar. Diğeri de "olm giremedim ama süper bi yer lan burası herhalde müthiş bi yer herhalde off bomba yok mu bombanın ucuna taramalı bağlayalım da taraya taraya gitsin" tadındaki arkadaşlar.
Şimdi, bu iki ayrı gruba hitaben söylüyorum. 1- Arkadaşlar, buraya girmek basittir. Daha doğrusu, basit methodlarla girdiğiniz yer deep web filan değildir. Şu marketlerde satılan kekler gibi düşünün, siz böyle Tor browser filan gibi giriş yaptığınızda sadece ambalajı görürsünüz. Asıl kek içinde, kreması ise daha da içindedir. Girince kendinizi hemen Apple'ın internet sitesine, Google'ın sunucularına, Cisco'nun yapılanmalarına saldıracakmış gibi düşünmeyin. Kremaya nasıl erişeceğiz diye sormayın, o olay zaten her babayiğidin harcı olmadığı gibi, eğer sizin harcınızsa siz benden daha iyi bilirsiniz.
2- Burada sizin güncel hayatınızda kullanabileceğiniz bi bok yoktur. Ekseriyetle internette paylaşımı olmayan ve hiçbir sike derman olmayacak şeyler vardır burada: kiralık katil (99.9%u dolandırıcı), 18 yaşından küçük insanların adult videoları (vicdanınız varsa bulaşmayın, yoksa bulaşın ebenizinkini tersten görün), uyuşturucu satışları(bir çoğu craiglist tadında, alacağınız insana güven olmadığı için sakatlık çıkma olasılığı yine yüksek). Dolayısıyla, merak etmeyin burayı, gerçekten.
Son olarak da "Laa olm geçen bir girdim yeminle içinden çıkamadım" diyen arkadaşlara hitaben söylüyorum, içinde bi bok olmamasına rağmen buraya saplanıp kalıyorsanız, sizde bir problem vardır demektir.
Kalın sağlıcakla.
Peşinen not: Benim işim bu arkadaşlar, çalıştığım yerden geldi.
Edit: Tanım eklendi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar