bugün

suriyeli çocuklar soğukta yatarken sözlükte yazmak

Suriyeli çocukları ve onların ailelerini ülkeye sokup, orada burada bununla övünenlerin; onları dilenmeye itmesine aldırış etmeyen, duyarlı(...) insan söylemidir.

Duyarsız kalmak, vurdumduymaz davranmak veya onları görmezden gelmek değildir bu, çünkü bizler elektrik faturasında kaçak bilmem ne bedeli ödeyen, zenginden alınamayan ama orta ve yoksul grubun omzuna yüklenen vergi ıvır zıvırına göğüs geren insanlar olarak bu ithamları pek kabul etmiyoruz, edemiyoruz.

Şu kadar milyon dolar harcadık denilen insanların, sokakta dilenmesi ya açgözlülüklerindendir ya da onlara harcandığı iddia edilen paranın aslında harcanmamış olmasındandır.

Demem o ki bu toprağın insanlarına; insafsız, vicdansız ve hayasız demeden önce onları elin vatanında böyle murdar edenlerin; insafıszlığını, vicdansızlığını ve hayasızlığını sorgulayın!..

Şu an sözlükte yazdım ve içimde çok rahat; nasıl olsa ödediğim vergiden alıp, bu göçmenlere bilmem kaç milyon dolarlık yardım edildi.(Kinaye falan da yok asli görüşüm budur!)