bugün

51 bölge

Amerika nevada da bulunan 76 km karelik bir alanla sınırlı askeri bölgedir.
ayrıca cıa nin işbirliği içinde olduğu bilinmekte alan sınırının 3 mil yakınına yaklaşanların özel güvenlik görevlilerince uyarıldığı ve çeşitli levhalarlada bölgeye girmenin yasak olduğu belirtilmiştir. öyle ki levhaların çoğunda sınırı izinsiz geçenlerin güvenlik tarafından öldürebileceği yazmakta gerçekten de özel güvenlik görevlilerine de bu yetki verilmiş olmaktadır. başkan obamanın bil özel izinle girdiği bu alana en yakın kasaba Rachel kasabası ve bölgede yaşayanların söylediklerine göre de kimi zaman devasa tırlarla ve otobüslerle gece yarısı malzeme ya da bilinmeyen tesisatların götürüldüğü idda edilmekte.
Bölge uzun zamanlar Amerika tarafından varlığı yoktur denilsede, rusyanın uydudan çekmiş olduğu bölgenin fotolarını basına vermesiyle amerika bu bölgenin varlığını kabul etmek zorunda kalmış ancak içeride yapılan çalışmalar ülkeyi ilgilendirdiği için konuşmama kararı almıştır.
ancak bölge öylesine akıllıca korunmakta ki amerikalı bilim adamları buranın uydudan izleneceği şüphesiyle; bölgeye aslında olmayan bir çok devasa maketler yerleştirmiş olup uydudan bölgenin farklı algılanmasına sebep olmuştur. gene sızdırılan bilgilere göre bölgenin asıl önemli çalışma alanları yerin altında devasa bir kompleks içindedir.
bölge birçok güvenlik güçlerince ve sistemle öylesine korunmaktadır ki bölgeye 3 milden yakımn olunca telefon,saat,pusula diğer digital her türlü aracın çalışmadığı söylenmektedir.
Bölge de ayrıca yıllardır ; ufo araştırmaları,çeşitli hayalet uçak çalışmaları vs yapılmaktadır.
bura da çalışan bir bilim adamının yakın zamanda basına kendini deşifre etmesiyle daha da şaşırılacak bilgiler vermesi bu bölgede neler yapıldığına dair soruların birçoğunu kısmen çözümlemiştir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar