bugün
- hikayeyi devam ettir55
- enteresan neden kavga yok7
- çekirge5
- üç harflilerden korkmak5
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- 28 temmuz 2026 depremi5
- mezoterapi10
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak12
- adalarda bisiklet sürmek4
- nesrin doğan doğanlar çelik dövme2
- arkadaşlar bakar mısınız28
- evreşe yollarını dar olmaması4
- sözlük yazarlarının saatleri9
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- usualsuspects'in yazlığında tatil yapmak2
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak8
- kürk giyen erkek6
- aradığınız hiçbir şeyi bulamadığınız büyük şehir2
- kavganın kazananı yoktur5
- house of the dragon3
- pilot bir erkekle sevgili olmak10
- sigara 1000 tl olsa bile içerim3
- tbmm'nin çalışma takvimini uzatması2
- diyojen den fıçı bira istemek3
- filozofların aileden zengin oldukları gerçeği3
- zaman baba10
- uysaljakoben17
- sedef adası3
- traş olamamak3
- tai lung24
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- sokakta kavga teknikleri13
- bisiklete velespit diyen insan2
- bu suyun esansı eksik ağam2
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- birayla patates kızartması2
- esaslı bira2
- nickten isim tahmini yapmak72
- köy evinde sex yapmak4
- ilk buluşma2
- ikea2
- özür dileyip kusura bakma diyen insan3
- vakıf üniversiteleri2
- i dünya savaşı sonunda sibirya da itilaf işgali2
- karadağ'dan türk vatandaşlarına vize5
- piyango alma sebepleri2
- çok içen yuzır2
- türklerin islama göre yaşamaması4
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
agizdan cikan laflarin uefa kupasi, super kupa gibi koca nesneleri bir yere sokamayacagini, ha keza 6-0 gibi rezil bir skoru da degi$tiremeyecegini bilen biri olarak, 20-30 senedir avrupa'yi gectim, turkiye kupasi'ni bile alamami$ bir takimin taraftarlarinca, avrupali olma dersi almasini cok gulunc buluyorum.
evet, fenerbahce avrupa'da iyi oynuyor. ama bu mudur size cok buyuk bir camia oldugunuzu, galatasaray'in artik bittigini soyleten? yoksa yillardir ice atilmi$, avrupa'daki ba$ari meraki mi, bilemedim.
en garibi de, ben fenerbahce maclarinda ilk kez milli takim destekler, galatasaray'i destekler gibi istiyorum bu adamlarin kazanmalarini, hakediyorlar. ama mac bitince de gelip "hoeeyt ne oldu lan ibne galatasaraylilar, bak avrupa gorun" falan tarzi bir yakla$imi da zekadan yoksun, malca olarak niteliyorum. malsiniz hamina koyim.
fenerbahce'nin sizin gibi birkac mal tarafindan korunmasina gerek yok, sizin zeka ya$inizdan cok daha buyuk bir takim.
evet, fenerbahce avrupa'da iyi oynuyor. ama bu mudur size cok buyuk bir camia oldugunuzu, galatasaray'in artik bittigini soyleten? yoksa yillardir ice atilmi$, avrupa'daki ba$ari meraki mi, bilemedim.
en garibi de, ben fenerbahce maclarinda ilk kez milli takim destekler, galatasaray'i destekler gibi istiyorum bu adamlarin kazanmalarini, hakediyorlar. ama mac bitince de gelip "hoeeyt ne oldu lan ibne galatasaraylilar, bak avrupa gorun" falan tarzi bir yakla$imi da zekadan yoksun, malca olarak niteliyorum. malsiniz hamina koyim.
fenerbahce'nin sizin gibi birkac mal tarafindan korunmasina gerek yok, sizin zeka ya$inizdan cok daha buyuk bir takim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar