bugün

mehmet pişkin

intihar öncesi veda konuşmasını internete yükleyip giden kişi. saygı duyarım. o bunu seçmiş. kimseye doğrudan zarar vermeden gitmiş.

kalabalıklar içinde yalnız olmak, her şeye sahip olmak, iyi bir iş, iyi bir çevre bilmiyorum daha da neleri neleri vardı. bilemiyorum bunu sorgulamak veya suçlamak için yazmıyorum. herkes farklı bir hayat yaşıyor. o hayattan etkilenmeleri farklı oluyor. intihar kafaya sağlam bir şekilde yerleşti mi her gün kafayı takarsınız. plan yapar, kurgular, bu konuda nasıl olur diye okursunuz vs. cesur bir karar alıp bu dünyadan gitmiş. izlerken ürperdim. kendimi gördüm. çünkü ben de denemiştim lakin başaramadım. (#23865907) bir aksilik çıkar mı korkusunu anlıyorum. ben başaramadığım da bir lütuf değil beceriksizliğimi gördüm ve bir daha yapmam dedim. onun bu davranışını yadırgamadım. kalıp her gün bu saçma dünyada size diretilen abuk subuk hayatı yaşamaktansa bir gün ve bir kere ölürsünüz. bu naif insan da onu seçmiş. yazılacak çok şey yok aslında.

vasiyetinin gerçekleşmesini isterim.

not: ölümüne dair bu entry girildiğinde, facebook'ta arkadaşları tarafından "evet ölmüştür" şeklindeki açıklamalar haricinde bir kaynak yoktur.