bugün

fatih terim türk futbolundan elini çekmelidir

tek başarısı 14 sene evvel kulüpler bazında ikinci sınıf bir kupa olan uefa kupasını kazanmak olan fatih terim in, artık türk futbolundan elini çekmesi gerekliliği.

allah aşkına bu adamın özelliği nedir, ne başarmış bu adam? ulan bi uefa kupası almış, kibrinden egosundan geçilmiyor.

şenol güneş bundan daha mı az başarılı? şenol hoca milli takımı dünya üçüncüsü yapmış bir teknik direktör. dünya üçüncülüğü on tane uefa eder. yani başarıya bakacaksak şenol güneş daha başarılı.

peki neden hep fatih terim? niye tek kurtarıcı olarak terim görülüyor hep?

çünkü şenol hoca bu adam gibi uyanık cin bi tip değil. daha doğrusu hiçbir teknik adam değil. tabii medya da bunun arkasında. imparator zar zurt diye diye şişirdiler devamlı.

gerek medyada, gerekse futbol camiasında veya insanlarda terim e karşı anlamsız bir saygı var. ben bunu anlayamıyorum. bu kadar saygıyı hak edecek ne yapmış ki? biz böyle adamları göklere çıkardığımız sürece bizden bi sik olmaz.

aslında sadece terim de değil, türk futbolunu tekeline alıp kafasına göre iş yapan, futbolu kendi güçlerini korumak ya da arttırmak için kullanan her yönetici türk futbolundan temizlenmelidir.

futbolu bu kadar seven, önemseyen bir ülkenin milli takımı veya külüp takımları, dışarda hiçbir başarı gösteremiyorsa, bunun sorumlusu bu tip yöneticilerdir.