bugün

bir şişe viskiyi bir dikişte bitiren adam

10-15 saniyede 70 lik jack daniel's içmek resmen intihardır. izledim video'yu. adamımız bunu bir dikişte başarmış ama 5 dakika içinde resmen pert olacaktır. çünkü uzun yıllar barmenlik yapan biri olarak birbirinden değişik viskiler gördüm ve tattım diyebilirim. bu alemi bilenler bilir ki en sert içkilerden biridir jack daniel's ve adamımız onu sudan daha hızlı içiyor.

keşke diyorum ki video 53 değil de, 5 dakikalık falan olsaydı. o zaman ayakta durabiliyor muydu hep beraber görürdük. alkol kana karışınca yeni doğmuş antilop yavrusu gibi nasıl da yalpalaya yalpaya yürüyüp düşerdi.

35 lik votkayı bir dikişte içip alkol komasına giren ve hatta sek rakı şişesini su gibi içip manda boku gibi yere yapışan ergenleri tanıyan biri olarak sadece şunu söyleyebilirim ki içki ile asla hava olmaz. sakın bu tür videoları görüp gaza gelmeyin.

zira sonrası muamma dır. mihehe konuyu evirip çevirip yine muamma lafına getirdim. bayılıyom muamma demeye. sağı solu hep am amk. tdk nın en iyi kelimesi. yoksa banane çocuktan bana mı içiyo göt. anamın da dediği gibi zıkkım içsin piç.