bugün
- evrim2
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini16
- sizi en çok ne üzer2
- cinsel taciz6
- chp'nin hali ne olacak33
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması2
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey3
- kaçak elektrik kullanan doğulu vatan haini8
- seküler kız muhafazakar erkek birlikteliği2
- matrix2
- star wars2
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük6
- başarılı sigara bırakma teknikleri10
- iran'ın bahreyn'deki abd donanmasını vurması2
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak12
- kimseye borç vermeyen insan11
- türk kızının bumble da yazdığı erkek kriterleri2
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık8
- m r e r e c t o20
- satrançtaki en güçsüz taş3
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- en sevdiğiniz müzik türü10
- sedat pekmez24
- sözlük kızlarının favori sözlük erkekleri6
- diamond bosphoruss denen yazar22
- yalnızlık4
- onca zorluğun arasında mağaraya resim yapan tip3
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- koca bulmak5
- uysaljakoben buraya bak aslanım6
- iran'dan israil'e tehdit3
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi6
- beyazsemsiyeliyabanci48
- belfastta cihatçının kafa kesmesi4
- gocu27
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle61
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- kendini çirkin bulan yazarlar4
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler6
- ilgi manyağı olmak5
- klozet neden bu kadar ses çıkarıyor3
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- türkiyenin en yakışıklı erkeği4
- tai lung11
- başbiraderin profilinin halen gizli olması4
- her gün içsem bıkmam içecekleri3
- sözlük erkeklerinin evlenme şartları5
- süt gibi bembeyaz tenli kızlar3
- kayyum kemal8
AC/DC.. anlatılmaz yaşanırın ta kendileridir bu efsanevi tonton amcalar.. Adı da tesla nın dc teorisi ile edisonun ac teorisinden gelmektedir yanlış hatırlamıyorsam ve evet sonuç oalrak teslanın teorisi doğru çıktı.. hem addan girmişken AC/DC adı gruba çok değişik bir hava katmıştır diğer gruplardan ayıran bir diğer özelliğide adıdır adı.. Veet adı değişik, güzel olmasının yanı sıra okunuşunda da pek çile çektiriyor bize evet efenim eysi sılaş disi diye okunuyor.
adından dolayıda şu muhabbeti çok kez yaşadığım gruptur:
-O diğilde kanka sen eysidisi dinliyomuydun ya?
=yok kanka dinlemiyorum yeni mi çıktı o grup?
-ksldjfhkdghg vay amk bizim ACE DECE la ACE DECE kırk yıllık grup anasını satayım..
=hee hastasıyız kjdsf da eysidisi deyince bi garip geldi bak. acedece en iyisi acedece.. ne demiş mevlana ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol..
Bahsettiğim gibi acedece kırk yıllık gruptur 08-09 yıllarında da kırkıncı yıl turnesini yapıyolardı yaşlı keranacılar.. seksenlerde back in black ve highway to hell gibi iki efsane albüme imza atmışlardır ve son yııllarda da black ıce ı çıkartmışalrdır. evet evet hepsini dinleyince kulağınıza aynı tat aynı sound geliyo yani diyeceğim o ki kırk yıl onlardan hiç bişey götürmemiştir yine aynı kalitede aynı enfeslikte şarkılar yazıyorlar albüm çıkartıyolar..aynı tempo aynı kalite demişken bana göre canlı performansı en iyi gruptur angus younguyla john brainiyle vs vs.. yine aynı tadı alırsınız 30 yıl önceki konserle şimdiki konserleri arasında kısacası yıllar onlardan hiçbişey almamıştır hatta kat kat katlamıştır yeteneklerini..canlı performans demişken acedece artık türkiyede konser vermeli statlar dolmalı herkes elelel tutuşmalı bayram olmalı benimle birlikte birçok acedece fanının ölmeden önce son isteği bu sanırım..her ne kadar hard rock yapıyorlar deselerde onlar yaptığı müzikleri rock n roll olarak tanımlıyor...avustralya menşeili bi grup olduğu için acedece onların da övünç kaynağı oluyor ne yani bir ingiliz bizim the beatlesizimiz queen imiz the rolling stone umuz var deyince bir avusturalyalıda karşılarına çıkıp göğsünü gere gere bizim de acedece miz var!diyebilir biz ne diyelim bizim de babalarımız var uleen!günümüze uyarlarsak tarkanımız var demeye geliyo iş o yüzden daha fazla uzatmayayım isterseniz..
dipnot oalrak eklemek istediklerim:
angus babanın ayk hareketleri sahne şovu lise kıyafeti vs. vs. bu adam canlı performansta efsane..
brain babanın daffy duck vokali..beni o kadar etkiledi ki artık her gururlandığımda daffy duck vokaliyle caddelerde rüzgarı çalıyorum gerisini siz düşünün..
baya uzun lafın kısası iyi ki varsın ACEDECE iyiki bizimlesin ACEDECE!
adından dolayıda şu muhabbeti çok kez yaşadığım gruptur:
-O diğilde kanka sen eysidisi dinliyomuydun ya?
=yok kanka dinlemiyorum yeni mi çıktı o grup?
-ksldjfhkdghg vay amk bizim ACE DECE la ACE DECE kırk yıllık grup anasını satayım..
=hee hastasıyız kjdsf da eysidisi deyince bi garip geldi bak. acedece en iyisi acedece.. ne demiş mevlana ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol..
Bahsettiğim gibi acedece kırk yıllık gruptur 08-09 yıllarında da kırkıncı yıl turnesini yapıyolardı yaşlı keranacılar.. seksenlerde back in black ve highway to hell gibi iki efsane albüme imza atmışlardır ve son yııllarda da black ıce ı çıkartmışalrdır. evet evet hepsini dinleyince kulağınıza aynı tat aynı sound geliyo yani diyeceğim o ki kırk yıl onlardan hiç bişey götürmemiştir yine aynı kalitede aynı enfeslikte şarkılar yazıyorlar albüm çıkartıyolar..aynı tempo aynı kalite demişken bana göre canlı performansı en iyi gruptur angus younguyla john brainiyle vs vs.. yine aynı tadı alırsınız 30 yıl önceki konserle şimdiki konserleri arasında kısacası yıllar onlardan hiçbişey almamıştır hatta kat kat katlamıştır yeteneklerini..canlı performans demişken acedece artık türkiyede konser vermeli statlar dolmalı herkes elelel tutuşmalı bayram olmalı benimle birlikte birçok acedece fanının ölmeden önce son isteği bu sanırım..her ne kadar hard rock yapıyorlar deselerde onlar yaptığı müzikleri rock n roll olarak tanımlıyor...avustralya menşeili bi grup olduğu için acedece onların da övünç kaynağı oluyor ne yani bir ingiliz bizim the beatlesizimiz queen imiz the rolling stone umuz var deyince bir avusturalyalıda karşılarına çıkıp göğsünü gere gere bizim de acedece miz var!diyebilir biz ne diyelim bizim de babalarımız var uleen!günümüze uyarlarsak tarkanımız var demeye geliyo iş o yüzden daha fazla uzatmayayım isterseniz..
dipnot oalrak eklemek istediklerim:
angus babanın ayk hareketleri sahne şovu lise kıyafeti vs. vs. bu adam canlı performansta efsane..
brain babanın daffy duck vokali..beni o kadar etkiledi ki artık her gururlandığımda daffy duck vokaliyle caddelerde rüzgarı çalıyorum gerisini siz düşünün..
baya uzun lafın kısası iyi ki varsın ACEDECE iyiki bizimlesin ACEDECE!
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar