bugün

yaşlandığını hissettiğin anlar

insan evladının yaşlandığını, enerjisinin artık minimuma indiğini hissettiği o nadir anlardır.
Şimdi yaşlılık nedir tanımlayalım desek net bir tanımını yakalamamız mümkün olmayacağından mütevellit ufak bir anlatımla betimleyelim.
şahsen 28 yaşına burun farkı kaldı. Yaşlı hissediyorum, dayıma sorsam adam 65 yaşında ah ulan senin yaşında olacaktım der! He 18 - 20 yaş kardeşlerimiz var burada onlara bakarsan ebemin amını görmüşüm.

28 yaşlı değil eyvallah ama biz gece gündüz yaşadık kardeşim. iş güç, varlık yokluk, sıkıntı sorun. geceleri rahat rahat uyumadık ki onları da sayınca double hesap çıkıyor.

Geçen yine kendimi yaşlı hissediyorum... nasıl mı? ulan bundan 5-6 sene önce yok hatta 3-4 sene önce gece klüplerine gitmek bana nasıl eğlenceli nasıl güzel nasıl keyifli gelirdi anlatamam. geçenlerde bir arkadaş beraber bir yerlere gidelim falan filan dedi. iyi lan gidelim dedim de böyle ayıp olmasın diye gönlü olsun diye çıktım. Birader 1 saat sonra o cıstak cıstak dımtıs dımtıs müzik beynimde yankılanıyordu. migren ağrım tuttu ya lan? Zenciler R&b müzikte nasıl çoştular öyle tam kliplerdeki gibi. Dedim kardeşim çıkalım gidip sahilde cafeler var biramızı yudumlayıp muhabbetimizi edelim. kaldırmadı ya kafam. kanka ben o mekanlara her hafta sonu giderdim cuma cumartesi ayda 8 defa ortalama. şimdi 1 saat duramadım. niye? banko yaşlandım olm ben.

bazen birine laf anlatmak da zor geliyor. sevgili ayakları da bana artık sıkıcı gereksiz geliyor.

kuş ötüyor he? keser sapı gibi yanlış anlamayın sevgili ayakları saçma geliyor dedim diye. malda mülkte sıkıntı yok hamdolsun. inanmayan manitasını göndersin olm yalan mı söyleyeceğim adamı kızdırıyorsunuz amk. neyse...

o aşkım, canım, whatsapp, sms, aradı, açmadı, duymadın, nerdeydin, kimler var, anasının amı??? bana artık anormal geliyor aga. evlenip kurtulucam bu karı kız şerrinden. aranızda taliplerim varsa lütfen çekinmeyin. pek kriterim yok. karşı cins ( bayan ) olsun yeter.

yaşlandığımı hissettiğim anları böyle toplarım daha çok var. sabahları erken uyanıyorum mesela. eskiden öğlen 2'ye kadar yatardım. o da büyük etken babama kızardım " pezevenk uyusana ne işin var 7'de ayakta sanki işin gücün var " diye. adam zamanında çok uyudum şimdi uykum gelmiyor derdi. haklıymış aga!

17 - 24 yaş arası yaşlandım demesin onların yaşlanmaya hakkı yok. ben yaşlanırım onların yerine de kıyamammmmmmm...