bugün

13 ekim 2007 moldova türkiye maçı

maça moldova daha ilk dakikalarda kapanarak başladı ve ileride sadece bir adam bıraktı. kontrataklarda olursa olur hesabı.
fatih terim'in önliberoya koyduğu selçuk inan, koca 45 dakikada öne çıkıp bir top almadı. oysa önliberonun asıl görevi stoperlerden top alıp, oyun kurmak. e kardeşim sen bu sorumluluğu almıyorsan ne yapacaksın ki başka? aurelio ve zaman zaman emre bu görevi yapmasa zaten bozuk olan oyunumuz hiç şekillenemeden bitecekti,ki selçuk 45 dakika sahada kalabildi.
adamlar söylediğim gibi tek adam önde bırakarak kontra arıyorlar. fatih terim ileride kalan adamla servet'i birebir oynatsa ve gökhan zan arkaya sarkarak oynasa bu kadar tehlikeli olamayacaklardı.
ibrahim üzülmez yine çok bindirdi ama, yine boş bindirdi. arda ve tuncay zaten etkisiz kaldılar kalabalık savunma içinde, bunlara bir de organize eksikliği eklenince oyun ve skor kaçınılmaz oldu. sahada yapılan en iyi iş ümit karan'ın o açıdan o noktaya yere yakın gelen topa o kafa vuruşunu yapması oldu. şu noktada kalabalık malta savunmasının arkasına uzun toplar, şişirme toplar denesek acaba sonuç değişir miydi diye aklıma geliyor.
artık hesaplarımız ikincilik için ama lideri yenip de ikinci olmaki basit takımlara puan kaybetmek... asıl koyan o.