bugün

geziciler filistin direnişinde nerede

Hayir biz buradayizda siz neredesiniz amk! Her turlu olayda ulkede haksizliklara karsi cikanlari suclayarak aptal aptal soylemlerle ortaya cikan insan tipi soylemi bu baslik!

Ulan arkadas, gezicileri sorana kadar ayaga kalkin bir kerede! Alin uzerinde israille var olan tum anlasmalar iptal edilsin yazili pankartlari ve taksimi gezi parkini ulkenin meydanlarini isgal edin! Birde sizi gorelim! Sacma salak cumleler kurarak kendinizi rezil etmeyin! macaniz yemiyormu akp-rte surekasina ses cikarmaya? Dinsiz diyerek kucumsediginiz Venezuella kadar olamayan rte ye buyuk lider dunya lideri vs gibi yalan dolan sifatlar yukleyeceginize, cikin meydanlara ve Venezuella kadar yurekli ol rte, israil buyukelcisini sinirdisi et deyin!

Yemiyormu? Sacma salak amsalak cumleler kurmayin! Umrunuzda degil Filistin! Bu ulkede devrimciler Filistine gidip israile karsi savasirken de hic sesiniz cikmamisti! O zaman umrunuzda degildi! Ne zamanki abd patentli seriatci sahtekar yavsAK hamas ortaya cikti, filistin ummetten oldu... O hamas ki ateskesi bozdu ve halki canli kalkan olarak kullaniyor! Hangi delige saklandin ey hamas! Cikta halki katledenlerle savas diyemiyormusunuz?

Flisitin Kurtulus Orgutunu safdisi eden abd yavsagi hamas karsinizda iste! Kina yakin!

Boyle sacma sapan basliklarda acmayin!

Gezide olanlar hep burada... Bir kerede kolaya kacmayinda ortaya siz cikin!!! Rte ye kullugunuzu kaybetmektenmi korkuyorsunuz?