bugün

sshd

seagate'in geliştirdiği ssd ve klasik hdd karması yeni harddisk türü. fiyatı daha makul olması ve ssd karması olmasıyla tüketiciyi kandırmaya yönelik bir disk çeşidi.

kardeşim sürekli benden bir oyun bilgisayarı istiyor, geçenlerde caddede giderken evkurun önünden geçiyorum oyun pcsisi diye ortalığı ayağa kaldırmışlar yanımda arkadaşım ibo gel şuna bir bakalım dedim aoc ekran 23" ekranı koyup şov yapıyorlar, satıcı eleman hemen yanaştı beyfendi hoşgeldiniz beş gittiniz filan derken dedim nedir bunun özelliği beyfendi 16 gb ram vaaar ee dedim 1 tb ssd var içinde bir an durdum hssktr dedim içimden, nir katalog istedim ver bakayım şunun özelliklerinde dedim 16 gb ram doğru ( çokta matah bir şey değil) 1tb sshd yazıyor, oğlum dedim bu ssd değil yok beyfendi başkası pc yi göstererek bunda 1 tb ssd var dedi katalogtan ona baktım onda da ssd yok sshd var, nedir bu ne var karıştıramazmıyız dedi tam okkalı bir şekilde tersleyecektim ki telefonum çaldı kaynadı aradan... ssd ile sshd arasında ki farkı bilmeyenlere güzel itelenecek bir olay ama gençler dikkat.
© copyright 2005 - 2026