bugün
- sözlüğü siliyorum dostlar9
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması9
- pandela38
- alttaki yazara aşık ol11
- sokuk yazarlar2
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- normal sozluk2
- evlenmekten korkmak7
- sevgiliye seni seviyorum diyememek2
- gerdek namazı10
- amerika israil arası kızışma7
- izlenmiş en kusursuz film4
- türkiye de en güvenilen kurumlar6
- velvet ile revani yemek6
- dikkat dikkat tai lung kız11
- sözlüğün kahve olması12
- deniz göktaş17
- üstteki yazar kimle evlensin5
- yapay zeka sevgili2
- kemalistlerdeki devran dönünce takıntısı4
- sözlükteki sapık başlıkların amacı3
- canımın hamburger çekmesi2
- menülerde içerik belirtme zorunluluğu4
- türklerin uygur türkleri için yapabilecekleri5
- antalya2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
- cumhurbaşkanlığı sistemi2
- 2026 dünya kupası36
- çırılçıplak uyumak4
- yerde yuvarlanarak öpüşmek2
- anal istanbul4
- futbol31
- 17 dosyam var diye hava atan tip7
- kadın bir yazarın entry girmesi5
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi16
- amedspor3
- dünya16
- intihar eden adama ne denir3
- velvet41
- diz çökerek evlilik teklifi eden erkek5
- erkek yazar entrysi4
- zalican yine ne diyor3
- ahıska türkleri sürgünü3
- sevgilisi olan bir kızdan hoşlanmak5
- seks yapmayı zevkli sanmak10
- kıraç ı sevme nedenleri4
- bu iktidar yıllarca sadece tek bir gülen'i sevdi2
- bu sıcakta dışarı çıkan insan3
- kızılderililerin türk olduğu gerçeği3
- mtv nakit ödeniyor mu4
seagate'in geliştirdiği ssd ve klasik hdd karması yeni harddisk türü. fiyatı daha makul olması ve ssd karması olmasıyla tüketiciyi kandırmaya yönelik bir disk çeşidi.
kardeşim sürekli benden bir oyun bilgisayarı istiyor, geçenlerde caddede giderken evkurun önünden geçiyorum oyun pcsisi diye ortalığı ayağa kaldırmışlar yanımda arkadaşım ibo gel şuna bir bakalım dedim aoc ekran 23" ekranı koyup şov yapıyorlar, satıcı eleman hemen yanaştı beyfendi hoşgeldiniz beş gittiniz filan derken dedim nedir bunun özelliği beyfendi 16 gb ram vaaar ee dedim 1 tb ssd var içinde bir an durdum hssktr dedim içimden, nir katalog istedim ver bakayım şunun özelliklerinde dedim 16 gb ram doğru ( çokta matah bir şey değil) 1tb sshd yazıyor, oğlum dedim bu ssd değil yok beyfendi başkası pc yi göstererek bunda 1 tb ssd var dedi katalogtan ona baktım onda da ssd yok sshd var, nedir bu ne var karıştıramazmıyız dedi tam okkalı bir şekilde tersleyecektim ki telefonum çaldı kaynadı aradan... ssd ile sshd arasında ki farkı bilmeyenlere güzel itelenecek bir olay ama gençler dikkat.
kardeşim sürekli benden bir oyun bilgisayarı istiyor, geçenlerde caddede giderken evkurun önünden geçiyorum oyun pcsisi diye ortalığı ayağa kaldırmışlar yanımda arkadaşım ibo gel şuna bir bakalım dedim aoc ekran 23" ekranı koyup şov yapıyorlar, satıcı eleman hemen yanaştı beyfendi hoşgeldiniz beş gittiniz filan derken dedim nedir bunun özelliği beyfendi 16 gb ram vaaar ee dedim 1 tb ssd var içinde bir an durdum hssktr dedim içimden, nir katalog istedim ver bakayım şunun özelliklerinde dedim 16 gb ram doğru ( çokta matah bir şey değil) 1tb sshd yazıyor, oğlum dedim bu ssd değil yok beyfendi başkası pc yi göstererek bunda 1 tb ssd var dedi katalogtan ona baktım onda da ssd yok sshd var, nedir bu ne var karıştıramazmıyız dedi tam okkalı bir şekilde tersleyecektim ki telefonum çaldı kaynadı aradan... ssd ile sshd arasında ki farkı bilmeyenlere güzel itelenecek bir olay ama gençler dikkat.
genelde 8 gb boyuta sahip ssd kısmında işletim sistemi ile ilgili yüklemeler yer aldığı için bilgisayarın açılış-kapanış süresini 2-3 saniyeye indiren hibrit disk modeli.
SSHD, katı hal diski (SSD) ile sabit disk (HDD) teknolojisinin
birleştirilmiş halidir. Yani SSHD diskler, Hem SSD hem de sabitdiskin birleşiminden
oluşur. SSHD diskler SSD diskin hızı ve normal sabitdisklerin
depolama kapasitesine
sahiptir. SSD disklerin fiyatlarının
yüksek olması ve depolama
kapasitelerinin normal
sabitdisklere nazaran daha az
olması sebebi ile ortaya
çıkmış, hibrit bir çözümdür. SSHD teknolojisi, sisteminizin uygulamaları daha hızlı
önyüklemesini, yüklemesini ve
çalıştırmasını sağlar. Tipik bir SSHD 8GB SSD ve 500GB HDD gibi bir birleşime
sahiptir. SSHD sahip olduğu SSD yapı sayesinde hızlı işletim
sistemi önyüklemesi
gerçekleştirebilir.
birleştirilmiş halidir. Yani SSHD diskler, Hem SSD hem de sabitdiskin birleşiminden
oluşur. SSHD diskler SSD diskin hızı ve normal sabitdisklerin
depolama kapasitesine
sahiptir. SSD disklerin fiyatlarının
yüksek olması ve depolama
kapasitelerinin normal
sabitdisklere nazaran daha az
olması sebebi ile ortaya
çıkmış, hibrit bir çözümdür. SSHD teknolojisi, sisteminizin uygulamaları daha hızlı
önyüklemesini, yüklemesini ve
çalıştırmasını sağlar. Tipik bir SSHD 8GB SSD ve 500GB HDD gibi bir birleşime
sahiptir. SSHD sahip olduğu SSD yapı sayesinde hızlı işletim
sistemi önyüklemesi
gerçekleştirebilir.
ilk kez forumdan haberdar olduğum disk .
turkiye sartlarinda gereksizdir.faydasi olmaz zira siz sahip oldigunuz bilgisayarinizla suanda yapabileceginiz en buyuk is ya gta 5 yada auto cad kullanmak olacagindan program 5 saniyede acilirsa 2 saniye yerine olmezsinis korkmayin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar