bugün
- beni özleyenler elime mum diksin10
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması5
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- arkadaşlar yeni ağırlıklarım nasıl3
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek5
- arkadaşlar naber ya4
- her gördüğünü jandarmaya ihbar eden köylü3
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu2
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri2
- inşaat gürültüsü4
- iq testi2
- slip mayo giyen erkek4
- beynin dopamin salgılamaması3
- la diyen kadın3
- en köylü özelliğiniz4
- ioçk'nın müziği4
- erkeklerden hoşlanan erkek3
- metrobüs2
- sobayla konuşan delinin peşinden gitmek2
- nervio ile travertenlere gitmek4
- gürsel tekin'in kılıçdaroğlu'na rest çekmesi2
- türk ateisti7
- sözlük çok bozdu3
- yunanistan29
- yanık akrep dumanı çekmek5
- çomar müzikleri3
- sidretü l münteha4
- zorunlu eğitim7
- küresel gelince trollerde olan gerginlik hissi2
- mayışı çekmek3
- tiroidli hanım3
- şimdi mokv olacaktı4
- en son aldığınız iltifat14
- organize suç örgütü2
- kanal 72
- dünüşü4
- sözlükten birinden hoşlanmak5
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- sevişirken video çekmek10
- hastalığın kader parametrelerinin dışında olması3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- seferihisar2
- irmik helvası vs un helvası18
- dekolteye bakar mısınız15
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- tekne turu14
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- japonya23
- z kuşağı8
samimiyetsizliğine ayar olduğum severler. bilmiyorum benim gördüklerim mi hep böyle ama tanıdığım hayvanseverlerin çoğu hayvanları sevmekten ziyade hayvan sevgisi üzerinden sevilmek derdinde olan yalnız ve pek bir özelliği olmayan insanlar
''Pusican 32 yaşında, bulduğumda bi gözü yoktu, arka ayakları komple yanmış, kuyruğu da kemirilmişti, 1 aylık bir bakımdan geçirdim kendisini, şu an gördüğünüz gibi gayet şirin ve simsiyah tüyleri var, kendisini benim kadar sevebilecek arkadaşlar bana ulaşsın, ona sıcak bir aile bulalım''
Ne lan bu? Hayvanın geçmişini niye anlatıyorsun oğlum? Niye kendi reklamını yapıyorsun hayvan üzerinden? ''Böyle böyle bi kedi var elimde, sahiplenmek isteyenler bana ulaşsın'' de bitti gitti, sanki ''Ben buldum! Ben baktım! Ben iyileştirdim! Ben sevdim!'' demese ''Niye oydun lan kedinin gözünü orospu çocuğu???!!!'' diye evini basıp linç edecez kendisini
Desene ''Kıçı alev almış diye salonun ortasına pisliyor'' diye! Desene ''Kapkara bi şey diye eve gelen misafir çocukları geceleri hayvandan korkuyorlar'' diye! Desene ''Zaten yaşlı ve siyah bi de gözünün birisi yok evde yalnız başıma hayvanla kalamıyorum ödüm kopuyor'' diye! GERÇEKLERi SÖYLE LAN!!!
Neyse tamam sakinim, her şeye rağmen böyle tipler de gerekli, her ne kadar samimiyetsiz ve yalancı da olsalar yine de hayvanların işlerine yaradıkları kesin
''Pusican 32 yaşında, bulduğumda bi gözü yoktu, arka ayakları komple yanmış, kuyruğu da kemirilmişti, 1 aylık bir bakımdan geçirdim kendisini, şu an gördüğünüz gibi gayet şirin ve simsiyah tüyleri var, kendisini benim kadar sevebilecek arkadaşlar bana ulaşsın, ona sıcak bir aile bulalım''
Ne lan bu? Hayvanın geçmişini niye anlatıyorsun oğlum? Niye kendi reklamını yapıyorsun hayvan üzerinden? ''Böyle böyle bi kedi var elimde, sahiplenmek isteyenler bana ulaşsın'' de bitti gitti, sanki ''Ben buldum! Ben baktım! Ben iyileştirdim! Ben sevdim!'' demese ''Niye oydun lan kedinin gözünü orospu çocuğu???!!!'' diye evini basıp linç edecez kendisini
Desene ''Kıçı alev almış diye salonun ortasına pisliyor'' diye! Desene ''Kapkara bi şey diye eve gelen misafir çocukları geceleri hayvandan korkuyorlar'' diye! Desene ''Zaten yaşlı ve siyah bi de gözünün birisi yok evde yalnız başıma hayvanla kalamıyorum ödüm kopuyor'' diye! GERÇEKLERi SÖYLE LAN!!!
Neyse tamam sakinim, her şeye rağmen böyle tipler de gerekli, her ne kadar samimiyetsiz ve yalancı da olsalar yine de hayvanların işlerine yaradıkları kesin
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar