bugün
- 4 kasım 2026 fenerbahçe liverpool maçı72
- fenerbahçe liverpool'u yensin sakso çekeceğim25
- sözlükte kim kimle sevgili27
- terapi niteliğindeki şeyler7
- almanca bilmek5
- kadınların yaptığı en büyük hata9
- iyi menemenin sırrı6
- maçtan önce atıp tutan galatasaraylı yazarlar10
- nervio43
- iyi memenin sırrı7
- siyah sütyen5
- queen ravenna adlı yazarın cerrah olması13
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri7
- sözlüğün en şık erkeği12
- meme4
- evrim varsa neden yarı insan yarı maymun yok6
- kale3112 ifşa8
- fenerbahçeli yazarlar7
- yakıştırdığım çiftler serisi 115
- güzel bir kız nasıl tavlanır6
- selahattin demirtaşın hapiste 10 yılını doldurması3
- passatı olan erkek6
- giresunlu kızlar6
- sabah akşam nervio yu konuşan sözlük11
- borussia dortmund'un real betis'i yenmesi2
- yarın iş olması3
- kız sanılan ama erkek çıkan poposu güzel yazar6
- 8 haziran 2016 sözlükte yaşanan ifşa skandalı7
- arkadaşlar bi bakar mısınız9
- true esaretten kurtulacak4
- ese dezze8
- engineer288
- yakın zamanda çaylak olacakmış gibi hissetmek4
- gece uyumadan önce düşünülen şeyler5
- türkiye'nin haritada büyümesi3
- herkes kendi işini kurarsa kimse işsiz kalmaz15
- balık yemeye yunanistan'a giden sözlük yazarı7
- tek erkek2
- kassız erkek neye benzer5
- prod'a cuma günü deploy etmek2
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız7
- gel münihe sözünü tut travel4
- tacettin libosoglu4
- ben jesus olsam4
- arabada sakso2
- sabaha kadar uyumamak3
- futbol17
- domalma2
- aşk9
- herkesin beni evlendirmeye çalışması5
birkaç gün öncesine kadar note 3 olduğunu düşündüğüm; ama türkiyeye kakalanan exynos işlemcili olanların nova3, batman vs. büyük boyutlu oyunları hiç çalıştırmadığını öğrendikten sonra hiçbir telefonun en iyi olmayacağını anladım. işin ilginç yanı bu telefonun bu oyunları fazlasıyla oynatacak güce sahip olması ama yazılımsal sorunlar nedeniyle oynatamaması...diğer android telefonların da hep bi kusuru, bi eksiği var(bilerek yapılan eksiklikler) bi defa bataryası çıkarılmayan telefonlar daha baştan liste dışıdır benim için(xperia z2, htc m8, lg g2) galaxy s5 zaten bok gibi tasarım, 2gb ram ile gelerek baştan kaybetti. bugünlerde duyurulan lg g3 ise o çözünürlüğe snapdragon 800 versiyonu işlemci ve adreno 330 gpu koyması sebebiyle sıkıntı çıkarması kesin. zaten telefonun videolarına baktığımızda kasıldığını görebiliyoruz.
Bu kadar yazdıktan sonra hepiniz iphone 5s falan yazacağımı sandınız değil mi:)sokayım öyle telefona.. kumanda gibi uzadıkça uzayan ve göt kadar pil koyulan telefona güzel demek için teknolojiden cidden anlamamak gerekiyor. tek tuşu olan cihazı da insan zekasına hakaret sayarım:)
Tavsiyem note 4' ün beklenmesidir. zaten 64 bit işlemcilerden sonra bugünkü android telefonlar çöp olacak. alırsanız pişman olursunuz.
edit:türkiyede yakında 4g ye geçilecek. sakın sadece 3g özelliği olan telefon almayın.
Bu kadar yazdıktan sonra hepiniz iphone 5s falan yazacağımı sandınız değil mi:)sokayım öyle telefona.. kumanda gibi uzadıkça uzayan ve göt kadar pil koyulan telefona güzel demek için teknolojiden cidden anlamamak gerekiyor. tek tuşu olan cihazı da insan zekasına hakaret sayarım:)
Tavsiyem note 4' ün beklenmesidir. zaten 64 bit işlemcilerden sonra bugünkü android telefonlar çöp olacak. alırsanız pişman olursunuz.
edit:türkiyede yakında 4g ye geçilecek. sakın sadece 3g özelliği olan telefon almayın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar