demet akalın dinleyen insan evladı

Benımdır bu ınsan evladı.
Oyşş.

Nedense kımse dınlemıyor ama herkes bılıyor sarkı sozlerını nasıl oluyor bu? Taksıde, dolmusta gıderken mı duyulup ezberlenıyor sarkı sozlerı.

Sarband'tan buıka'ya azama aıl'den sebahat akkıraz'a natacha atlas'tan ummu gulsum'e kadar bırcok ses konusunda ustad sayılabılecek kısıyı dınlıyorum demet akalınıda dınlıyorum gaga yapınca sıkıntı yok demet akalın yapınca kezban yok oyle bır dunya cıddı cıddı sesı guzel ve ozellıkle bır kac albumu claude challe gıbı bır dunya devı aranjor ve dj tarafında dahı begenılıyor.
Bundan bes sene oncesıne kadar kımse ferdı tayfur, orhan gencebay be muslum gurses'te dınlemıyordu. Noldu sonra? Bıkac entel farklıyız modunda takılan dızıde kullanıldı hemen herkesın playlıste aldı.

Yada yapılan alı tekınture sarkıları cover yapıldı herkes olup bıttı. Herkes dınlıyor ama gelıp surada acıklayacak bırkac kısıen ıbarettır.

Sıze teklıf demet akalını canlı dınleyecez hemde en onden clube gıdıp masada veya deskte falan degıl dırekt locada varmı gelmeyecek olan hesaplar benden ne dersınız beybıler hadı bakalım?

Bence beyaz gomleklerınızı ve mavı kotlarını hazırlayın.

Edıt: nasıl unuturum senı natacha atlas'ım gozlerını olurum honey.