bugün

sözlük yazarlarının itirafları

çaylak oldum lan. bana küfür edenler çaylak olmuyo, ben çaylak oluyorum. hiçbir şahsa küfür etmediğim halde.

lan bi grup skik, travestinin birini arıyo. "200 lira mı? am mı sikiyoz yea." diye küfürleşiyo. bi grup mal etrafında gülüyo. bu olay kaydediliyo. milyonlarca insan izliyo. tepkiler yağıyo. bunlar televizyon programının birinde özür diliyo. lan televizyon amına koyayım, televizyon! ülke gündemi olmuş olay. lan demiyo musunuz, ne skik bi yere dönüştü bura diye? hiç rahatsız olmuyo musunuz bir grup skiğin üniversitelerde konferans vermesinden? şunlardan, şu durumdan tiksinmiyo musunuz? hay amk.

sözlüğe fotoğraf mı atılır amk? ne skikler var şu dünyada.

ideallerim var lan. ama emin olamıyorum. bi şeyler yapmam lazım, orası kesin. öyle sığ tipler görüyorum ki buralarda; bu hale gelmemi sağlayan koşullar için şükrediyorum resmen. ama, dünyayı daha iyi bi yer haline getirmeliyim.

ülkeyi bok götürüyo diye düşünüyorum bazen. bilemiyorum da. ülke çok kutuplaştı. mevcut kutuplaşma muhafazakar-godoş kutuplaşması ama bunun da bi geçmişi var amk. eskiden ezilen grubun şimdi yolunu yavaş yavaş bulması diyebiliriz. bunlar basit sancılar. o yüzden ak parti sağlam bi iktidar bence. zeki insanlardan kurulu. yıkılması değil, yumuşaması lazım biraz. o yüzden, hayal ettiğim siyasi yeniliklere hiçbir zaman niyetlenmeyeceğim. bunu itiraf edeyim.

bağdat kütüphanesi gibi bir yerin içine sıçan godoşların amına koymak isterdim. sktiğimin barbarları. şu kadar yıl sonra yaşayan bir insanı bile tiksindirebiliyolar. o kadar şey yazıyorum şu ırkçılık hakkında, ama moğolların bu dünyaya kattığı ne var amk demeden de edemiyorum bazen. ama kimsenin şahsını kötüleyecek halim yok. seferlere katılan ve o seferleri düzenleyen skikler dışında.

neyse, bu kadar.