bugün

kahrolsun şeriat diyenlere verilen cevap

Bu argümanı savunan mübareklere bir iki sorum olacak:
1. Ahlak bekçiliği yaparken çocuk gelinlere, sokakta karıya kıza sulanan tayfanıza, kadına olan hadsiz tavırlara sessiz kalmanız çok tatlı değil mi?
2. Kendi hayatınız içerisinde bu kurallar bütününe ne kadar bağlısınız ki etrafa bayram şekeri niyetine tavsiye dağıtıyorsunuz?
3. Şu an islamın hüküm sürdüğü hiç bir ülkede bilim, birlik, ilerleme gibi kavramlara seyrek rastlanması, sadece kısmetsizlik midir?
4. Kutsal kitap Kur'an-ı Kerim'de yer alan yasak ve tavsiyelerin nedenleri ile temellendirilmemesi, bazı kısımların günümüzde tekrardan yoruma muhtaç olduğu sizce de aşikar değil mi?
5. Her din gii islam'ın da kendinden olmayanın cehennemde yanacağı, "Yahudileri, Hristiyanları dost edinmeyin." gibi argümanlara kendi din adamlarınızın bile net bir yorum yapamaması, sizi de zaman zaman eleme gark etmiyor mu?
6. Ne vakit bir ateist çıkıp islam'a ait bir sava karşı çıksa "Ya o aslında öyle değil, Müslümanlara bakıp islam'ı yargılama." demekten sizin de ciğeriniz solmadı mı?

Not: Bu sorularım, alay/dalga/goygoy maksatlı değil, şimdi çıkıp da iki tane mübarek "Yanacaksın kafir, zındık seni!", "Öteki tarafta görürsün ebenin hörekesini!" tarzı atıflarda bulunmazsa sevinirim zira yıldım. Haydi sevgiyle kalın.